Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Vráti sa van Riemsdyk už tento týždeň?Útočník Philadelphie James van Riemsdyk dúfa, že sa vráti do akcie v stredajšom zápase proti Washingtonu alebo v piatkovom zápase proti Vegas. Pre zlomeninu ľavého ukazováka nehral od 28. októbra a v pondelok sa zapojil do dobrovoľného rozkorčuľovania. „Určite robím pokroky. Je to pomalé a únavné, ale každý deň sa cítim lepšie,“ poznamenal.

25. 12.

Red WingsVeterán Mike Modano (zápästie) by sa do akcie mal vrátiť v strede marca, teda presne v čase, ktorý sa predpovedal po operácii. Potvrdil to generálny manažér Red Wings Ken Holland, ktorý povedal: „Mike ide presne podľa plánu.“
PredatorsCenter David Legwand, ktorý si 8. decembra v zápase proti Detroitu obnovil nešpecifikované zranenie dolnej časti tela, by sa mohol vrátiť do zostavy Predators v utorkovom zápase proti Dallasu.

24. 12.

KingsTréner Terry Murray zaknihoval svoje 100. víťazstvo v základnej časti v 197. zápase na lavičke Kings, čím prekonal klubový rekord Toma Webstera, ktorý 100 víťazstiev zaznamenal v 211 zápasoch.
SharksObranca Dougles Murray sa vrátil do zostavy Sharks po tom, čo vynechal päť zápasov pre zranenie dolnej časti tela. V zápase proti Coyotes odohral 18 minút a 18 sekúnd. Do štatistík si pripísal jednu asistenciu.
PredatorsV posledných troch minútach tretej tretiny štvrtkového zápasu Nashvillu proti Ottawe opustil predčasne duel Steve Sullivan, ktorý sa do zápasu už nevrátil. Predators nešpecifikovali, aké zranenie utrpel.
CapitalsObranca Tom Poti opustil predčasne štvrtkový zápas proti Pittsburghu po tom, čo ho v prvej tretine zasiahla do hlavy hokejka. V zápase stihol odohrať tri minúty a 34 sekúnd.
SabresJordan Leopold sa stal prvým obrancom Sabres od Phila Housleyho v ročníku 1989/90, ktorému sa podarilo streliť deväť gólov pred 1. januárom. Housley strelil pred novým rokom 10 gólov a sezónu ukončil s 21 presnými zásahmi.
IslandersĽavý krídelník Islanders Matt Moulson bol v prvej tretine tvrdo narazený na mantinel obrancom New Jersey Antonom Volčenkovom a do zápasu sa už nevrátil. Stihol odohrať minútu a 43 sekúnd.
HurricanesBrankár Cam Ward odchytal svoj jubilejný 300. zápas v kariére. Draftová jednotka Hurricanes z roku 2002 zaznamenala od sezóny 2005/06 bilanciu 152-110-26.
DevilsMladý útočník New Jersey Mattias Tedenby sa priotrávil jedlom a z tohto dôvodu vynechal štvrtkový zápas proti Islanders. Švédsky nováčik v tejto sezóne zaznamenal štyri góly a štyri asistencie v 18 dueloch.
SenatorsBrankár Ottawy Pascal Leclaire necestoval na zápas do Nashvillu, pretože ho trápi zranenie nešpecifikované dolnej časti tela. V nedeľu by však už mohol byť pripravený chytať.

23. 12.

HurricanesBrankár Cam Ward, ktorý pauzoval pre infekciu kože, by sa mal vo štvrtok proti Montrealu opäť objaviť v bráne. Na stredajšom tréningu čelil množstvu striel a nemá žiadne problémy, ktoré by mu stáli v ceste za návratom.
Red WingsDetroit povolal do prvého tímu obrancu Jakuba Kindla, ktorý strávil v Grand Rapids (AHL) dvojtýždňový kondičný pobyt. V zápase proti Vancouveru nehral. V ňom zaznamenal svoj jubilejný 200. bol v kariére obranca Ruslan Salej.
IslandersJosh Bailey bol povolaný do prvého tímu Islanders a bol v zostave v stretnutí proti Tampe Bay. V Bridgeporte (AHL) zaznamenal šesť gólov a 11 asistencií. Na základe toho by mal zostať v New Yorku na stálo.
CoyotesBrankár Iľja Bryzgalov (horná časť tela) pravdepodobne nebude späť v bráne skôr ako po Vianociach. Coyotes majú dva zostávajúce zápasy na ich turné, pričom jeden je deň po Štedrom dni.

22. 12.

SabresStredný útočník Tim Connolly vynechal utorkový zápas proti Anaheimu pre fraktúru nosa, ktorú utrpel v sobotnom zápase proti Tampe Bay. Tímu bude chýbať zhruba týždeň.
CapitalsPravý krídelník Eric Fehr vynechal utorkový zápas proti New Jersey, pretože navštívil pohreb svojej starej mamy. V doterajšej sezóne odohral 33 zápasov, v ktorých zaznamenal 5 gólov a 7 asistencií.
DucksAnaheim povolal do prvého tímu ľavého krídelníka Josha Greena zo Syracuse (AHL) po tom, čo si v zápase proti Bostonu zranil nohu center Nick Bonino. Jeho návrat je otázkou dní.

21. 12.

LightningĽavý krídelník Ryan Malone nedohral pondelkový zápas pre zranenie horného tela. Tréner Guy Boucher povedal, že by nemal chýbať v stredajšom zápase proti Islanders. Malone stihol v pondelok zaznamenať asistenciu a dva plusové body.
BluesObrancovia Roman Polák a Alex Pietrangelo sa v pondelok vrátili do zostavy Blues. Polák vynechal 24 zápasov pre zranenie pravého zápästia, kým Pietrangelo pauzoval tri zápasy pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela.
Maple LeafsČeský obranca Tomáš Kaberle zaznamenal vo svojom 853. zápase asistenciu, ktoré bola jeho jubilejným 500. bodom v NHL. Jeho kolega zo zadných radov Brett Lebda si v pondelok zahral na poste ľavého krídelníka štvrtého útoku.
DucksObranca Andrea Lilja odohral svoj 500. zápas v NHL, kým útočník Ryan Getzlaf odohral svoj 400. duel v profilige. Kým Getzlaf odohral všetky zápasy v drese Ducks, Lilja v NHL obliekol dresy štyroch mužstiev.

20. 12.

KingsPravý krídelník Brad Richardson sa v nedeľu vrátil do zostavy Los Angeles po tom, čo vynechal posledné štyri zápasy pre zranenie hornej časti tela. V zápase proti Chicagu odohral 12 minút a 46 sekúnd.
AvalancheÚtočník Paul Stastny sa v nedeľu vrátil do zostavy Colorada a odohral svoj prvý duel od 15. decembra. Absenciu mu spôsobili problémy s chrbtom. V nedeľu odohral takmer 21 minút.
Red WingsČeský útočník Jiří Hudler nenastúpil v nedeľnom zápase pre rozhodnutie trénera. Duel si pozrel z tribúny. V 27 zápasoch tejto sezóny zaznamenal len jeden gól a päť asistencií. K tomu pridal sedem mínusových bodov.
CanadiensHlavný tréner Canadiens Jacques Martin odtrénoval svoj 1213. zápas v NHL, čím vyrovnal zápis Jacquesa Lemairea na ôsmom mieste historického poradia, ktorému kraľuje Scotty Bowman s 2141 zápasmi.

19. 12.

NHLTeemu Selänne sa po vynechaní štyroch duelov pre zranenie slabín vrátil v sobotu do zostavy Ducks. Kalifornský tím nastúpil proti Caroline a „fínsky blesk“ odohral 20 minút, počas ktorých nazbieral osem streleckých pokusov a dva mínusové body.
WildObranca Matt Cullen sa po vynechaní troch zápasov pre zranenie slabín vrátil do zostavy Minnesoty, ktorý hrala v sobotu proti Calgary. V tretej tretine zápasu utrpel obranca Nick Schultz zranenie hornej časti tela a jeho štart v najbližšom zápase (v pondelok proti Wild) je otázny. Sobotňajší duel vynechal pre osobné problémy obranca Cam Barker.
BluesObranca Blues Carlo Colaiacovo odišiel počas prvej tretiny sobotňajšieho duelu proti Sharks do kabíny pre zjavné poranenie hlavy, ale v druhej tretine sa do zápasu vrátil a na ľade celkovo strávil viac ako 15 a pol minúty. V prvej tretine opustil duel center Dave Scatchard, ktorý sa na ľad už nevrátil. Spomínaný útočník má nešpecifikované zranenie dolnej časti tela.
PredatorsPre zranenie dolnej časti tela nedohral zápas Steve Sullivan z tímu Nashville Predators. Práve tridsaťšesťročný krídelník strelil jediný gól „predátorov“, ktorí hrali v sobotu proti Los Angeles Kings (1:6).

|< <   351 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies