Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 3. tr.
EDM
4
LAK
4
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Vráti sa van Riemsdyk už tento týždeň?Útočník Philadelphie James van Riemsdyk dúfa, že sa vráti do akcie v stredajšom zápase proti Washingtonu alebo v piatkovom zápase proti Vegas. Pre zlomeninu ľavého ukazováka nehral od 28. októbra a v pondelok sa zapojil do dobrovoľného rozkorčuľovania. „Určite robím pokroky. Je to pomalé a únavné, ale každý deň sa cítim lepšie,“ poznamenal.

03. 12.

CanadiensObranca PK Subban bol trénerom poslaný na tribúnu a vo štvrtkovom zápase proti New Jersey ho v zostave Canadiens nahradil Yannick Weber.

02. 12.

BruinsStredný útočník Bostonu Marc Savard (následky otrasu mozgu) začal trénovať so svojimi spoluhráčmi. Po tréningu povedal, že je pripravený hrať už vo štvrtkovom zápase proti Tampe Bay.
FlyersBrankár Michael Leighton, ktorý sa zotavoval z operácie chrbta, sa pripojil k tímu Adirondack Phantoms z AHL, v ktorom absolvuje kondičný pobyt pred svojim návratom do zostavy Flyers.
Blue JacketsĽavý krídelník Ethan Moreau, ktorý si 20. októbra proti Anaheimu zlomil ruku, sa vrátil do zostavy Blue Jackets po tom, čo vynechal posledných 17 duelov. V zápase proti Nashvillu odohral 11 minút.
CanadiensČeský obranca Jaroslav Špaček odohral v stredu svoj jubilejný 800. zápas v NHL. Počas svojej kariéry zaznamenal 77 gólov a spolu 333 bodov. Okrem toho nazbieral 37 plusových bodov a 581 trestných minút.

01. 12.

LightningÚtočník Simon Gagne, ktorý vynechal posledných 18 zápasov pre problémy s krkom, ktoré mu spôsobovali rozmazané videnie, sa v utorok vrátil do zostavy Tampy Bay a v zápase proti Torontu zaznamenal gól a asistenciu.
SabresJim Kelley, dlhodobý športový novinár a člen Hokejovej siene slávy, zobral vo Všeobecnej nemocnici v Buffale po dlhom boji s rakovinou. Dožil sa 61 rokov. 1. januára mal byť uvedený do Siene slávy Buffala Sabres.
CoyotesTalentovaný obranca Oliver Ekman-Larsson, ktorý bol nedávno poslaný do San Antonia (AHL), vyjadril svoj veľký záujem o reprezentovanie Švédska na juniorských majstrovstvách sveta, ktoré sa uskutočnia v Buffale.
CoyotesĽavý krídelník Scottie Upshall odohral v utorok svoj prvý zápas v Nashville od februára 2007, kedy bol Predators vymenený do Philadelphie za Petra Forsberga. V zápase odohral necelých 12 minút a nebodoval.

30. 11.

SharksÚtočník Dany Heatley odohrá v utorok svoj prvý zápas v Ottawe od výmeny do San Jose, ktorá sa uskutočnila v septembri 2009. V tejto sezóne zaznamenal 24 bodov (11+13) v 22 zápasoch.
Maple LeafsBrankár Jean Sebastien Giguere (slabiny) absolvoval v pondelok celý tréning po prvýkrát od utrpenia zranenia 16. novembra. Nie je pravdepodobné, že by chytal už v utorok, no mal by dostať šancu už počas tohto týždňa.
DevilsBrankár Martin Brodeur (lakeť) vy nemal v utorok trénovať so spoluhráčmi. Devils odohrajú najbližší zápas až vo štvrtok proti Montrealu, no všetko naznačuje tomu, že Brodeur ešte nebude pripravený chytať.
FlamesÚtočník Aleš Kotalík (koleno) začal trénovať a po pár tréningoch by sa mohol vrátiť do akcie, aby odohral svoj prvý zápas v ročníku. Hrať by mohol najskôr v stredu proti Canucks alebo v piatok proti Wild.

29. 11.

HurricanesTréner Paul Maurice zaznamenal v nedeľu svoj 1000. zápas v NHL a stal sa 19. trénerom, ktorému sa to podarilo. Zároveň je najmladším. Dosiahol ho vo veku 43 rokov a 302 dní. Predchádzajúci rekord držal Brian Sutter - 47 rokov, 117 dní.
BruinsCenter David Krejčí a pravý krídelník Jordan Caron vynechali nedeľný zápas proti Atlante, pretože ich trápi chrípka. Krjeíč v tejto sezóne zaznamenal 12 bodov, nováčik Caron sedem.
CapitalsObranca Mike Green sa vrátil do zostavy Washigntonu po dvoch predchádzajúcich zápasoch, ktoré vynechal pre nešpecifikované zranenie. Green duel nedoihral, keď v predlžení odišiel do šatne po tom, čo ho do nohy zasiahol puk.
BluesÚtočník David Perron povedal, že sa cíti lepšie, ale stále má symptómy po otrase mozgu. Tvrdí, že bolesti hlavy už nie sú také veľké a dúfa, že sa čoskoro vráti do zostavy Blues.

28. 11.

DucksÚtočník Joffrey Lupul (krvná infekcia - chrbát) bol tímom Anaheim Ducks z kondičných dôvodov poslaný do tímu Syracuse Crunch z AHL. Kanadský krídelník odohral za spomínaný klub aj sobotňajší duel, ktorý bol preňho prvým od 8. decembra 2009.
PredatorsObranca Cody Franson opustil sobotňajší zápas medzi Nashvillom a NY Rangers na začiatku tretej tretiny po tom, čo ho do krku zasiahol hokejkou Sean Avery. Franson podstúpil v nemocnici vyšetrenia a Predators povedali, že je v poriadku.
BlackhawksÚtočník Fernando Pisani z Chicaga vynechal sobotňajší duel proti Losa Angeles. Dôvodom je zranenie hornej časti tela. Skúsený Kanaďan by sa do zostavy Blackhawks mal vrátiť na začiatku budúceho týždňa.
RangersČeský obranca Michal Rozsíval a po vynechaní deviatich duelov pre problémy s ramenom vrátil do zostavy NY Rangers. Stalo sa tak v sobotu proti Nashville (2:1 SN). V zápase odohral 22 minút a 22 sekúnd.

27. 11.

Red WingsMike Modano opustil zápas medzi Detroitom a Columbusom na konci druhej tretiny a v tretej časti hry sa na ľade už neobjavil. Skúsený center utrpel nešpecifikované zranenie hornej časti tela.
StarsTím Dallas Stars umiestnil obrancu Marka Fistrica na listinu dlhodobo zranených hráčov. Rodýák z Edmontonu má problémy so slabinami. V tejto sezóne nastúpil v 16 stretnutiach, v ktorých asistoval na jeden gól.
ThrashersHokejisti Atlanty Thrashers vystrelili v druhej tretine piatkového zápasu na brankára Alexa Aulda z Montrealu až 23-krát. Rekord klubu to však nie je. Atlanta zaznamenali viac striel 16. decembra 2003 proti Washingtonu - 24.
RangersBitkár Derek Boogard z NY Rangers vynechal piatkový zápas proti tímu Florida Panthers. Dôvodom je zranenie ramena. Kanadský krídelník nastúpil v tomto ročníku v 18 stretnutiach, v ktorých získal dva body (1+1).
CapitalsKrídelník Mike Knuble sa po vynechaní troch zápasoch pre zlomeninu čeľuste vrátil do zostavy Washingtonu Capitals. Knuble odohral v tomto ročníku 21 zápasov a nazbieral osem bodov (3+5).
FlamesOlli Jokinen odohral v piatok svoj jubilejný 900. zápas v NHL. Stalo sa tak v zápase medzi jeho Calgary a Philadelphiou. Fínsky center získal v NHL 576 kanadských bodov za 254 gólov a 322 prihrávok.
BruinsKrídelník Jordan Caron z Bostonu nenastúpil pre chrípku v piatok proti Caroline. 20-ročný talentovaný Kanaďan odohral v tomto ročníku 19 zápasov, v ktorých strelil tri góly a na štyri prihral.
DevilsObranca Matt Corrente z tímu New Jersey Devils nehral v piatkovom stretnutí proti NY Islanders. Dôvodom je zranenie hornej časti tela. Corrente odohral v tomto ročníku 11 zápasov, v ktorých získal štyri prihrávky.
CapitalsObranca Brian Fahey z Washingtonu Capitals získal v piatok proti Tampe Bay prvý kanadský bod v NHL. Americký bek zaznamenal asistenciu pri góle Johna Eskina. Fahey doteraz v NHL odohral päť zápasov.

|< <   355 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Český velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecĎalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies