Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Zápas hviezd prinesie 3 nové disciplínyNHL v utorok oznámila, že na tohtoročnom zápase hviezd uvidíme v súťažiach zručností tri nové disciplíny – Splash Shot, Pitch ‘n Puck a Tendy Tandem. Pri prvej budú hráči strieľať na terče a víťaz potopí svojich súperov do nádrže s vodou. Pri druhej budú hráči triafať golfovú dieru a pri remíze rozhodne najdlhší golfový odpal. Pri tretej bude jeden brankár z každej divízie strieľať na terče. Na základe toho, koľko ich trafí, toľko jeho spoluhráčov (1, 2 alebo 3) dostane šancu ohroziť brankára inej divízie, ktorý puky do terčov nestrieľal.

09. 12.

Red WingsRed Wings poslali na farmu do Grand Rapids Griffins (AHL) českého obrancu Jakuba Kindla na dvojtýždňový kondičný pobyt. Kindl v tomto ročníku odohral 11 zápasov, naposledy hral 6. novembra.

08. 12.

Maple LeafsObranca Dion Phaneuf sa zotavuje zo zranenie nohy lepšie ako sa očakávalo. So svojimi spoluhráčmi bol na ľade dva dni po sebe asi hodinu. Jeho návrat je tak otázkou dní a mohol by prísť už počas budúceho týždňa.
BruinsObranca Mark Stuart sa nevrátil do druhej tretiny utorkového zápasu Bostonu proti Buffalu a zápas nedohral. Tím neposkytol žiadne informácie o príčinách jeho odchodu. V zápase stihol odohrať štyri minúty.
CanadiensStredný útočník Scott Gomez opustil predčasne utorkový zápas počas druhej tretiny, pretože utrpel zranenie v dolnej časti tela. V stretnutí stihol odohrať necelých sedem minút.
OilersÚtočník Shawn Horcoff si zranil pravé koleno počas prvej tretiny utorkového zápasu, keď ho na mantinel narazil Corey Perry z Anaheimu. Horcoff stihol odohrať necelé dve minúty pred tým, ako duel definitívne opustil.
FlamesObranca Steve Staios vynechal utorkový zápas pre zranenie hornej časti tela. Obranca Adam Pardy sa vrátil do zostavy Calgary po vynechaní 25 zápasov pre vykĺbené rameno. V akcii strávil 15 minút a zaznamenal asistenciu.
AvalancheObranca Kevin Shattenkirk v utorok nedokázal bodovať a ukončil tak deväťzápasovú bodovú sériu. Už len jeden zápas mu chýbal, aby vyrovnal rekord NHL v dĺžke bodovej série obrancu nováčika. V tejto sezóne zaznamenal 14 bodov v 15 dueloch.
BruinsTyler Seguin, prvá draftová voľba Boston v roku 2010, nebude reprezentovať Kanadu na juniorských majstrovstvách sveta. V tejto sezóne zaznamenal 10 bodov v 25 zápasoch. Reprezentačný kemp začne 11. decembra.

07. 12.

RangersCenter Todd White bol umiestnený na waiver listinu nechránených hráčov. Tridsaťpäťročný veterán v tomto ročníku zaznamenal iba jeden gól a jednu asistenciu v 14 zápasoch.
PredatorsTréner Barry Trotz povedal, že center David Legwand, ktorý vynechal posledných deväť zápasov pre nešpecifikované zranenie dolnej časti tela, by sa mohol vrátiť do akcie už v stredu v Detroite.
CapitalsObranca Tom Poti sa vrátil do zostavy Capitals po vynechaní posledných dvoch zápasov pre zranenie slabín. V akcii odohral 21 minút a 21 sekúnd, počas ktorých nazbieral tri asistencie.
ThrashersĽavý krídelník Evander Kane odohral 21 striedaní po tom, čo sa vrátil do zostavy Thrashers po zranení ľavého kolena. V prvom zápase po dvoch vynechaných odohral 17 minút a 40 sekúnd.
CanucksObranca Sami Salo (achillovka) dúfa, že začne korčuľovať už čoskoro. Očakávalo sa, že by tomu malo byť až koncom decembra, no jeho zotavovanie ide hladko. Po tom, čo sa vráti na ľad, mu bude ešte pár týždňov trvať, kým bude schopný návratu do akcie.

06. 12.

DucksÚtočník Joffrey Lupul, ktorý nehral zápas NHL od 8. decembra 2009 pre operáciu chrbta a následnú infekciu, debutoval v tomto ročníku v nedeľnom zápase proti Phoenixu, v ktorom odohral 14 a pol minúty.
BlackhawksÚtočník Patrick Kane utrpel v prvej minúte nedeľného zápasu proti Calgary zranenie v dolnej časti tela. Viac o jeho zranení bude známe v pondelok. V doterajšej kariére vynechal len dva zápasy.
CanucksMason Raymond a Andrew Alberts vynechali nedeľný zápas proti St. Louis pre chrípku. Raymonda nahradil Alex Bolduc, ktorý bol povolaný z Manitoby (AHL) a Albertsovo miesto zastúpil Aaron Rome.
BluesAndy McDonald vynechal nedeľný zápas proti Canucks pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v sobotu, keď ho kolenom do hlavy trafil Shawn Horcoff z Edmontonu. V zostave ho nahradil Cam Janssen.

05. 12.

PenguinsJevgenij Malkin z Pittsburghu má poranené koleno a v sobotu vynechal zápas proti Atlante. V tejto sezóne odohral ruský center 26 zápasov, v ktorých získal 22 bodov (8+14).
Red WingsKris Draper z Detroitu odohral v sobotu prvý duel od operácie prietrže. Proti Los Angeles odohral päť minút a štrnásť sekúnd, počas ktorých nazbieral len jeden mínusový bod.
Wild Útočník Chuck Kobasew sa po štrnástich zápasoch, ktoré vynechal pre zranenie slabín a osobným problémom, vrátil v sobotu proti Dallasu do zostavy Minnesoty Wild. Na ľade strávil deväť minút a dal jeden gól.
Panthers Český útočník Radek Dvořák z tímu Florida Panthers narazil v druhej tretine sobotného zápasu proti Phoenixu hlavou do mantinelu a v zápase sa už neobjavil. Skúsený krídelník odohral v tomto ročníku 25 zápasov (10 bodov, 5+5).
StarsTím Dallas Stars zapísal krídelníka Krysa Barcha na listinu zranených hráčov. Rodák z ontárijskeho Hamiltonu má zranené chodidlo. Z AHL bol povolaný dánsky obranca Philip Larsen, ktorý v NHL odohral štyri zápasy.
Maple LeafsObranca Tomáš Kaberle odohral 844. duel v drese Toronta a v historických tabuľkách Maple Leafs sa dostal na ôsme miesto, o ktoré sa delí Darrylom Sittlerom. Kaberle získal za Toronto 494 bodov za 80 gólov a 414 asistencií.

04. 12.

PenguinsHviezdny útočník Jevgenij Malkin z Pittsburghu chýbal na piatkovom tréningu Penguins. Dôvodom je nešpecifikované zranenie, ktoré utrpel vo štvrtok proti Thrashers.
Maple LeafsÚtočník Colby Armstrong sa po vynechaní šestnástich duelov vráti v sobotu do zostavy Toronta Maple Leafs. Armstrong nehral pre zranenie prsta, ktoré utrpel 26. októbra.
HurricanesEric Cole, útočník Caroliny, odohral v piatok proti Minnesote jubilejný 500. zápas za Hurricanes. V NHL hral aj za Edmonton, za ktorý v ročníku 2008/06 odohral 63 duelov.

03. 12.

KingsLos Angeles by malo poslať 19-ročného centra Braydena Schenna do juniorského tímu. Schenn nehral od 30. októbra a pravdepodobne si zahrá za Kanadu na majstrovstvách sveta juniorov, ktoré sa odohrajú v Buffale.
Maple LeafsPravý krídelník Colby Armstrong, ktorý mal problémy s rukou, dostal od doktorov zelenú a môže nastúpiť na sobotný zápas proti Bostonu.
DevilsKapitán Jamie Langenbrunner sa vrátil do zostavy Devils po tom, čo vynechal osem zápasov pre problémy s krkom V zápase proti Montrealu odohral cez 20 minút. Do akcie sa vrátil aj obranca Matthew Corrente, ktorý vynechal dva zápasy pre zranenie ramena.
IslandersObranca Andrew MacDonald sa vrátil do zostavy Islanders po tom, čo pre zlomenú ruku vynechal posledných 15 zápasov. V zápase proti Rangers odohral 22 minút a 25 sekúnd.

|< <   354 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies