Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Musíte vidieť: Crosby zhodil rukavice. Išiel pomstiť LetangaKapitán Pittsburghu Sidney Crosby zhodí rukavice len vzácne, no v piatkovom prípravnom zápase proti Buffalu nezaváhal ani na chvíľu po tom, čo Peyton Krebs poslal za bránou Penguins k ľadu jeho dlhoročného spoluhráča Krisa Letanga:


15. 12. 2022

Bučnevič sa dnes vráti do hryHlavný tréner St. Louis Craig Berube očakáva, že sa útočník Pavol Bučnevič vráti do akcie vo štvrtkovom zápase proti Edmontonu. V stredu trénoval bez obmedzení v útoku s Braydenom Schennom a Vladimirom Tarasenkom. Bučnevič vynechal štyri zápasy pre zranenie dolnej časti tela.
Tanev zlomeninu neutrpelObranca Chris Tanev vynechal stredajší zápas Calgary proti Vancouveru po tom, čo ho v pondelkovom zápase proti Montrealu zasiahla strela do hlavy. tréner Darryl Sutter povedal, že jeho stav je lepší a posudzuje sa denne. Žiadnu zlomeninu neutrpel.

14. 12. 2022

Nemec patrí medzi najlepších mladých hráčov AHLSlovenský obranca Šimon Nemec zažíva svoju prvú zámorskú sezónu v nižšej AHL, kde podáva veľmi dobré výkony v drese Uticy, záložného tímu New Jersey. Dokumentujú to aj čísla. Napríklad, v podiele víťazstiev v 72-zápasovej sezóne je medzi hráčmi do 21 rokov s minimálne 10 odohranými zápasmi na piatom mieste s hodnotou 4,0. Lepšie sú na tom len David Jiříček, Isaak Phillips, Quinton Byfield a Ryker Evans. Nemec je obzvlášť dobrý so svojím defenzívnym prínosom na úrovni 3,2, s čím sa rovná Phillipsovi.

Caufield pocestuje s tímom do OttawyÚtočník Montrealu Cole Caufield pocestuje s tímom do Ottawy a mal by byť Canadiens k dispozícii na stredajší zápas proti Senators. Oznámil to samotný tím po tom, čo dvadsaťjedenročný Američan opustil pondelkový zápas proti Calgary so zranením hornej časti tela. S tímom pocestuje aj Jonathan Drouin, ktorého stav sa posudzuje stále denne.
Trafil to krásne: Erik Černák strelil prvý gól v sezóne + videoSlovenský obranca Erik Černák prispel k utorkovej výhre Tampy 6:2 nad Seattlom gólom na 2:0, ktorý bol jeho prvým v tejto sezóne a 17. v kariére. Po 24 zápasoch tohto ročníka má na konte dokopy päť bodov.

13. 12. 2022

Video: Slafkovský zabránil možnej prehre týmto cenným detailom Aj maličkosti rozhodujú zápasy. Dôkazom toho je aj moment zo stredu tretej tretiny, v ktorej Juraj Slafkovský za nerozhodného stavu 1:1 pomohol zabrániť potenciálnej prehre Montrealu tým, že pri prečíslení Calgary postrčil hokejkou vracajúceho sa Kovacevica, ktorý bol aj vďaka tomu schopný zblokovať zakončenie súpera. Canadiens nakoniec zápas vyhrali 2:1 po nájazdoch.

Mrázek bol aktivovanýChicago v pondelok aktivovali z listiny zranených brankára Petra Mrázka, ktorý nechytal od 3. decembra pre zranenie slabín. Tréner Luke Richardson prezradil, že český gólman bude štartovať už v utorkovom zápase proti Washingtonu. V tejto sezóne má Mrázek bilanciu 2-5-1 s 88,4% úspešnosťou zákrokov. V hre je aj možnosť, že sa v utorok vráti útočník Tyler Johnson, ktorého sužovalo zranenie členka. O jeho štarte sa rozhodne v deň zápasu.
Palmieri trénoval, vráti sa už dnes?Útočník Islanders Kyle Palmieri absolvoval v pondelok prvý tréning od utrpenia zranenia hornej časti tela. Hlavný tréner Lane Lambert povedal, že on aj útočník Anthony Beauvillier by mohli hrať v utorok proti Bostonu. Beauvillier vynechal sobotný duel proti Caroline pre zranenie hornej časti tela. V pondelok tiež trénoval.

12. 12. 2022

Video: Slovenská nádej Wild zažiarila s hetrikomAj napriek tomu, že jeho Owen Sound prehral 3:4 so Sault Ste. Marie, slovenský útočník Servác Petrovský sa stal prvou hviezdou nedeľného zápasu juniorskej OHL. Dosiahol totiž svoj tretí hetrik v sezóne! Pripísal si aj mínusku. Po 27 zápasoch má na konte 14 gólov a 14 asistencií. Osemnásťročného Petrovského draftovala v tomto roku Minnesota z celkovej 185. pozície.

Slovenskí mladíci v zámorí na SlovakKHL.sk: Petrovský strelil hetrik, hviezdami aj slovenskí brankári + video

Jets umiestnili dvoch hráčov na listinu zranenýchTím Winnipeg Jets umiestnil v nedeľu na listinu zranených hráčov obrancu Logana Stanleyho (dolná časť tela) a útočníka Saku Maenalanena (horná časť tela). Tréner Scott Arniel nevedel v nedeľu špecifikovať závažnosť ich zranení. Maenalanen odohral v tejto sezóne 25 zápasov so ziskom šiestich bodov (4+2) a Stanley sedem duelov so ziskom asistencie.
Kuemper a Alexejev sú na listine zranenýchBrankár Darcy Kuemper a obranca Alexander Alexejev boli v nedeľu zapísaní tímom Washington Capitals na listinu zranených hráčov. Kuemper bol zapísaný retroaktívne k 3. decembru, kedy utrpel zranenie hornej časti tela. V nedeľu sa po prvýkrát odvtedy zapojil do rozkorčuľovania. Alexejev utrpel zranenie hornej časti tela pri zákroku suspendovaného Jamieho Oleksiaka v piatkovom zápase proti Seattlu. Z AHL bol povolaný obranca Lucas Johansen a do akcie sa v nedeľu vrátil obranca Dmitrij Orlov.

11. 12. 2022

Video: Honzek zažiaril s krásnou akciou v predĺženíSlovenský útočník Samuel Honzek, ktorý patrí medzi najväčšie nádeje Slovenska pred budúcoročným draftom v NHL, sa v sobotu stal 2. hviezdou zápasu, keď k výhre Vancouveru 3:2 nad Kelownou pomohol gólom a prihrávkou. Zaujal práve ňou, keď počas oslabenia v predĺžení predviedol skvelú akciu a vedúci k triumfu. Po 29 zápasoch sezóny má na konte už 41 bodov (16+25).

Krug je pripravený na návratObranca Torey Krug sa vráti do zostavy St. Louis v nedeľnom zápase proti Coloradu po tom, čo vynechal posledné dva zápasy pre zranenie hornej časti tela. „Áno, zajtra bude hrať,“ potvrdil v sobotu tréner Craig Berube. Krug bol schopný trénovať dvakrát po sebe. Tím mal počas jeho absencie bilanciu 1-1-0.

10. 12. 2022

Hoffman sa vracia, Slafkovský má nový útokTím Montreal Canadiens potvrdil, že v sobotnom zápase proti Los Angeles sa vráti do akcie útočník Mike Hoffman. Bude to mať vplyv aj na formáciu, v ktorej nastúpi slovenský útočník Juraj Slafkovský. Tretí útok vytvorí práve s Hoffmanom a Kirbym Dachom, ktorý bude plniť pozíciu centra.

Tatarov spoluhráč zažil historické striedanieSpoluhráč slovenského útočníka Tomáša Tatara, Jack Hughes, absolvoval v závere piatkového zápasu proti Islanders striedanie dlhé 6 minút a 2 sekundy. Išlo o najdlhšie oficiálne zaznamenané striedanie v histórii. Predošlý rekord držal John Klingberg, ktorý ešte v drese Dallasu zažil striedanie dlhé 5 minút a 52 sekúnd. Dĺžky striedaní sa zaznamenávajú oficiálne od ročníka 2009/10.
Wilson korčuľoval, Fehérváry nieÚtočník Washingtonu Tom Wilson si v piatok po prvýkrát od operácie kolena zakorčuľoval so spoluhráčmi na dopoludňajšom rozkorčuľovaní. Na sebe mal dres zakazujúci kontakty. Na ľade boli prítomní aj Nicklas Bäckström (bedro) a Dmitrij Orlov (dolná časť tela), no chýbali brankár Darcy Kuemper (horná časť tela) a slovenský obranca Martin Fehérváry (horná časť tela).
Ottawa prišla na 2 týždne o útočníkaÚtočník Ottawy Mathieu Joseph vynechá dva týždne pre zranenie dolnej časti tela. Informoval o tom Bruce Garrioch. Dvadsaťpäťročný Joseph zaznamenal v tejto sezóne dva góly a sedem asistencií v 25 stretnutiach.
Mešár má pred MSJ formu: Pridal ďalšie dva góly! + videoDobrá správa pre slovenskú reprezentáciu do 20 rokov. Útočník Filip Mešár má pred blížiacim sa svetovým šampionátom výbornú formu. Aj v treťom zápase po návrate zo zranenia bol dvojbodový, keď v piatok pomohol Kitcheneru k výhre 5:1 nad Niagarou dvoma gólmi. Pripísal si aj tri plusky a stal sa 2. hviezdou zápasu. Celkovo ťahá už štvorzápasovú sériu dvojbodových duelov. Po 17 stretnutiach sezóny má na konte 10 gólov a 22 bodov.

Sumár z CHL, USHL a NCAA na SlovakKHL.sk: Mešár hviezdou zápasu, bodovali aj ďalší Slováci + video

Krásne gesto: Slafkovský a spol. rozdávali radosť + fotoSlovenský útočník Juraj Slafkovský a jeho spoluhráči z tímu Montreal Canadiens navštívili krátko pred Vianocami tri detské nemocnice, aby ich pacientom urobili veľkú radosť. Spoločnými fotkami potešili isto aj zdravotníkov. Ide o bežné akcie tímov NHL, no pre pandémiu mali aj oni prestávku. Celkovo išlo už o 56. edíciu tejto tradície Canadiens.


Video: Tomáš Tatar strelil svoj 7. gól v sezóneSlovenský útočník Tomáš Tatar po trojzápasovej odmlke opäť bodoval. Tentoraz strelil gól, ktorým však k výhre Devils nad Islanders nepomohol (4:6). Išlo o jeho siedmy presný zásah v sezóne, vďaka ktorému sa opäť dostal do čela poradia Slovákov.

09. 12. 2022

Video: Mešár predviedol akciu noci v OHLNádejný slovenský útočník Filip Mešár si v zápase proti Peterborough pripísal dve asistencie, aby pomohol Kitcheneru k výhre 4:3. Po 16 zápasoch v OHL tak má na konte už 20 bodov za osem gólov a 12 asistencií. Bol aj autorom akcie, ktorú vedenie juniorskej ligy vyhlásilo za najkrajšiu v celej noci:

Toews by sa mal v piatok vrátiťKapitán Chicaga Jonathan Toews by sa mal v piatkovom zápase proti Winnipegu vrátiť do zostavy Chicaga po tom, čo vynechal utorkový zápas proti New Jersey pre chorobu. Skúsený útočník vo štvrtok trénoval.
Ahov štart u Islanders je otáznyHviezdny útočník Caroliny Sebastian Aho vo štvrtok netrénoval a jeho štart v sobotnom zápase na ľade Islanders je otázny. Dôvodom je zranenie dolnej časti tela. Tréner Rod Brind´Amour povedal, že ak jeho zverenec nebude schopný v piatok trénovať, tak v sobotu s najväčšou pravdepodobnosťou hrať nebude. Medzitým, brankár Frederik Andersen trénoval po prvýkrát od utrpenia zranenia dolnej časti tela.

08. 12. 2022

Dve zámorské posily Slovenska na MS juniorov sú potvrdenéPrezident Slovenského zväzu ľadového hokeja, Miroslav Šatan, vo štvrtok potvrdil, že na juniorských majstrovstvách sveta v Halifaxe a Monctone budú Slovensko reprezentovať aj obranca Uticy (AHL) Šimon Nemec, ktorého účasť už skôr avizoval jeho klub, a útočník Kitcheneru (OHL) Filip Mešár.

Pietrangelo bude chýbať Vegas dlhšie Hviezdny obranca Alex Pietrangelo vynechal posledných päť zápasov Vegas z osobných dôvodov a klub v stredu informoval, že jeho absencia ešte potrvá dlhšie. Dôvodom je choroba v jeho rodine. Viac klub neprezradil z rešpektu k súkromiu. Pietrangelo zaznamenal v prvých 23 zápasoch sezóny 21 bodov (3+18).
Poulin na nejaký čas opúšťa PenguinsTím Pittsburgh Penguins informoval, že si mladý útočník Sam Poulin berie osobné voľno, aby sa mohol viac „zamerať na seba“. Dvadsaťjedenročný Kanaďan sa vráti domov do Quebecu, kde bude pokračovať v tréningu na ľade i mimo neho. V tejto sezóne odohral tri zápasy so ziskom asistencie v NHL a 13 zápasov so ziskom štyroch gólov v AHL.

07. 12. 2022

Rozosmial prítomných: Ružička pobavil pri rozhovore spoluhráča + videoSlovenský útočník Adam Ružička z Calgary má po frustrujúcom úvode sezóny dôvody na to, aby bol v dobrej nálade. V utorok sa ukázal aj ako vtipkár, keď sa počas rozhovoru Nikitu Zadorova pridal k novinárom so svojím vlastným „mikrofónom“. Rozosmial tým všetkých prítomných:

Video: Tatar skoro skóroval, potom takmer vypichol oko brankároviSlovenský útočník Tomáš Tatar v utorkovom zápase medzi New Jersey a Chicagom takmer strelil svoj siedmy gól v sezóne. Odkrytú bránu však veľmi tesne netrafil. Šťastie potom stálo na strane brankára Arvida Soderbloma, cez ktorého mriežku na maske prešla čepeľ Tatarovej hokejky. Nepríjemný moment k zraneniu neviedol:

Skvelý Mešár: Pri návrate prvou hviezdou duelu! + videoV juniorskej OHL zažil skvelý návrat do akcie slovenský útočník Filip Mešár, ktorý dvoma gólmi, vrátane víťazného, pomohol Kitcheneru k výhre 4:1 nad Guelphom. Pripísal si aj 3 plusky a 8 striel (sezónne maximum). Stal sa 1. hviezdou zápasu po dvojzápasovej absencii spôsobenej zranením. Po 15 dueloch sezóny má nádej Montrealu na konte 18 bodov (8+10).

06. 12. 2022

Vráti sa van Riemsdyk už tento týždeň?Útočník Philadelphie James van Riemsdyk dúfa, že sa vráti do akcie v stredajšom zápase proti Washingtonu alebo v piatkovom zápase proti Vegas. Pre zlomeninu ľavého ukazováka nehral od 28. októbra a v pondelok sa zapojil do dobrovoľného rozkorčuľovania. „Určite robím pokroky. Je to pomalé a únavné, ale každý deň sa cítim lepšie,“ poznamenal.

|< <   45 z 391   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Sabres vymenovali nového kapitána. Je ním švédska hviezda Z Montrealu prišla pozitívna novinka ohľadom operovaného bekaHonzek pracuje tvrdo, aby si ho všimli. Pospíšil je na neho hrdý. Tréner v nich vidí podobnosť Dvorského boj o NHL nejde dobre: Možno by mu pomohla zmena, uvažuje expert Matthews netrénoval. Sundin nepochybuje, že jeho rekord prekoná. Už v tomto ročníku?Hviezdny Swayman chce podpísať maximálne dlhú zmluvuUllmark tvrdí, že je v 100% stave. Giroux riešil nepríjemnosť s krádežou Zranenie Panarina nie je vážne, no jeho spoluhráč by mohol prísť o štart sezónyUtah by mal začať ročník bez skúseného centra. Pozitívny je vývoj u letnej posilyNevyzeralo to vôbec dobre: Veľká hviezda Kings utrpela pri kolízii zranenie + videoSlovenskí fanúšikovia sa predviedli v New Jersey. Zaujali aj zámorského novináraHonzek strelil po slovenskej spolupráci dôležitý gól. Slováci hrali v prvých dvoch formáciáchGamescore: Slafkovský a Mešár dosiahli podobné hodnotenie, Nemec najhoršie v zápaseCapitals dominovali, keď bol na ľade Féhérváry Slafkovskému minulý rok pomohol: Prečo je sebavedomejší a čo bude pre neho dôležité v novej sezóne? Tréner Montrealu sa vyjadril k Filipovi Mešárovi celkom pozitívne Laine pobláznil fanúšikov Montrealu. Priznal, že sa znova cítil ako ligový debutant V utorok nakoniec škrty v kempoch NHL neprežili dvaja SlováciRangers sú ochotní vytvoriť platový rekord. V rokovaniach so Šesťorkinom to však vraj nejde dobreKessel sa chce vrátiť. Je ochotný ísť ja na skúšku Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies