Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Islanders predĺžili zmluvu s obrancomTím New York Islanders podpísal novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu s obrancom Dennisom Cholowskim, ktorá mu vynesie 775 000 amerických dolárov na úrovni NHL a 250 000 amerických dolárov v nižšej lige. Dvadsaťšesťročný Kanaďan strávil celý minulý ročník v AHL, kde vyprodukoval 31 bodov (7+24) v 68 stretnutiach. V minulosti si zahral v NHL za Detroit, Seattle, Washington a Islanders. V 117 zápasoch zaknihoval 10 gólov a 20 asistencií.

10. 12.

SenatorsSergej Gončar, ktorý utrpel vo štvrtok zranenie hornej časti tela, sa nezúčastnil piatkového tréningu Senators a jeho štart v sobotnom zápase proti Vancouveru je otázny.
DevilsAnton Volčenkov má menšie zranenie ruky a nezúčastnil sa piatkového dopoludňajšieho rozkorčuľovania New Jersey. Zatiaľ nie je známe, či zasiahne do hry v sobotnom stretnutí proti Montrealu.
CapitalsRoman Hamrlík sa v piatok po vynechaní štyroch zápasov pre zranenie dolnej časti tela vrátil do zostavy Washingtonu. Proti Torontu odohral pätnásť minút.
SabresCorey Tropp opustil piatkový zápas proti Floride už v prvej tretine pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel po tvrdom bodyčeku od Dmitrija Kulikova. V tretej tretine odišiel predčasne do šatne aj Jochen Hecht. Do akcie sa po zraneniach vrátili útočníci Jordan Leopold a Cody McCormick.
NHLKanadský juniorský tím sa bude môcť na najbližšom šampionáte spoľahnúť aj na dvojicu útočníkov Brett Connolly a Devante Smith-Pelly, ktorým Tampa Bay, resp. Anaheim povolili štart. Naopak, Florida nechce pustiť obrancu Erika Gudbransona.
AvalancheCenter Colorada Brad Malone zažil v piatok svoj debut v Národnej hokejovej lige. Stalo sa tak na ľade Edmontonu, ktorý zvíťazil 4:1. 22-ročný útočník, bratranec slávnejšieho Ryana Malonea, odohral viac ako 10 minút.
NHLPiatkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Kyle Palmieri (Ú, ANA), Brandon McMillan (Ú, ANA), Paul Szczechura (Ú, BUF), Brad Malone (Ú, COL), Alexander Urbom (O, NJD), Matt Taormina (O, NJD). Na farmu boli poslaní: Nick Bonino (C, ANA), Joe Finley (O, BUF), Roman Horák (C, CGY), Cody Bass (Ú, CBJ), Frederic St. Denis (O, MTL), Chris Mueller (Ú, NSH), Chris Summers (O, PHX), Evan Oberg (O, TBL). Ethan Moreau (Ú, LAK) bol umiestnený na waiver listinu.

09. 12.

BruinsObranca Dougie Hamilton podpísal s Bruins trojročnú nováčikovskú zmluvu. Rodák z Toronta bol draftovaný v tomto roku z celkového deviateho miesta. V tomto ročníku odohral za Niagaru (OHL) 28 zápasov s bilanciou 11 gólov a 30 asistencií.
DucksCenter Saku Koivu utrpel počas druhej tretiny štvrtkového zápasu proti St. Louis zranenie dolnej časti tela a do zápasu sa už nevrátil. Tréner Bruce Boudreau po stretnutí povedal, že ide o menšie zranenie.
LightningPri zranení Martina St. Louis bol do prvého tímu povolaný útočník Blair Jones. Ten však utrpel zranenie tváre na začiatku prvej tretiny štvrtkového duelu, keď sa dostal do kolízie s brankárom Rangers Henrikom Lundqvistom a z ľadu odkorčuľoval s krvavým nosom. V akcii stihol stráviť len 4 a pol minúty.
BluesCenter Jason Arnott odohral svoj jubilejný 1200. zápas v NHL. Pred ním sa to podarilo len 88 hráčom. Počas kariéry nazbieral 1230 bodov za 404 gólov a 513 asistencií. Obliekal aj dresy Oilers, Devils, Stars, Predators a Capitals.
BruinsÚtočník Daniel Paille nedohral štvrtkový zápas proti Floride, pretože počas svojho prvého striedania utrpel nešpecifikované zranenie. V tejto sezóne zaznamenal tri góly a dve asistencie v 23 zápasoch.
CoyotesObranca Michal Rozsíval sa vo štvrtok vrátil do zostavy Coyotes po tom, čo pre zranenie hornej časti tela vynechal všetky zápasy sezóny okrem otváracieho. Proti Red Wings odohral 14 a pol minúty. Počas 16 striedaní zaznamenal mínusový bod.
StarsObranca Alex Goligoski sa vo štvrtok vrátil do akcie po tom, čo vynechal 11 zápasov pre zranenie palca. Obranca Trevor Daley bol späť v akcii po trojzápasovej absencii. Jeho trápil chrbát.
NHLŠtvrtkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Jeff Taffe (Ú, MIN), Matt Carkner (O, OTT), Blair Jones (Ú, TBL). Na farmu bol poslaný: Bracken Kearns (C, FLA).

08. 12.

DevilsÚtočník Travis Zajac absolvoval v stredu svoj prvý kompletný tréning v sezóne. K návratu do akcie po letnej operácie achilovky stále ešte nie je pripravený a bude musieť absolvovať ešte pár tréningov.
OilersÚtočník Taylor Hall v stredu po prvýkrát od zranenia ramena trénoval a očakáva sa, že by sa do zostavy Oilers mohol vrátiť v piatok alebo sobotu. Hall sa zranil 26. novembra a očakávalo sa, že vynechá 2-4 týždne.
SabresĽavý krídelník Nathan Gerbe opustil stredajší zápas proti Flyers predčasne v druhej tretine po tom, čo po absorbovaní bodyčeku od Marca-Andreho Bourdona utrpel zranenie hornej časti tela. Tréner Lindy Ruff naznačil, že by mohlo ísť o zranenie hlavy.
FlyersCenter Brayden Schenn vynechal stredajší zápas proti Buffalu pre zranenie hornej časti tela. Nemalo by isť o vážne poranenie, no mohol by vynechať štvrtkový, prípadne aj sobotný zápas. V utorok sa do akcie vrátil krídelník James van Riemsdyk, ktorý vynechal štyri zápasy pre nešpecifikované zranenie.
CanucksBrankár Roberto Luongo, ktorý predčasne opustil utorkový zápas proti Coloradu po tom, čo ho trafil puk do krku, vyhlásil, že je pripravený nastúpiť vo štvrtkovom zápase proti Montrealu. Je však otázne, či v bráne aj nastúpi po tom, čo Cory Schneider proti Avalanche podal ďalší spoľahlivý výkon.
NHLStredajšie transakcie -- Do prvého tímu bol povolaný: Bill Sweatt (Ú, VAN). Na farmu boli poslaní: Jevgenij Gračev (Ú, STL), Victor Oreskovich (Ú, VAN).

07. 12.

Red WingsCenter Valtteri Filppula neodohral duel proti St. Louis pre reznú ranu v oblasti nad pravým členkom, ktorú utrpel pred dvoma dňami. Tretí najproduktívnejší hráči Red Wings by však mohol nastúpiť do akcie už v ďalšom zápase.
Maple LeafsÚtočník Clarke MacArthur má menšie zranenie v oblasti hornej časti tela, pre ktoré bude musieť pár dní oddychovať. Kanadský krídelník vynechal utorkový zápas a jeho piatkový štart vo Washingtone je otázny.
BruinsTyler Seguin vynechal utorkový zápas proti Winnippegu. Nebolo to však zo zdravotných dôvodov. Talentovaný útočník zmeškal utorkové dopoludňajšie stretnutie tímu, a tak ho tréner Claude Julien vynechal zo zostavy za trest.
WildBrankár Josh Harding sa v druhej minúte utorkového zápasu proti San Jose dostal do kolízie so spoluhráčom Nickom Schultzom. Následkom bolo zranenie krku, pre ktoré duel nedochytal. Svoj debut v NHL si odbil Matt Hackett.
HurricanesObranca Joni Pitkanen nedohral duel proti Calgary. Pre zranenie hornej časti tela ho opustil v druhej tretine. V zápase chýbal náhradný brankár Brian Boucher, ktorého na lavičke nahradil nováčik Mike Murphy. Boucher utrpel v pondelok na tréningu zranenie dolnej časti tela.
PredatorsĽavý krídelník Sergej Kosticyn sa vrátil do zostavy Predators po tom, čo vynechal posledné dva zápasy pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Proti Coyotes odohral 11 minút a 15 sekúnd. Zaznamenal mínusový bod, dve trestné minúty a tri strely na bránu.
DucksBitkár George Parros odohral svoj prvý zápas po tom, čo vynechal 13 zápasov pre zranenie oka. Parros hral v minulosti pod Bruceom Boudreauom tri sezóny v Manchestri. V tomto ročníku zaznamenal jednu asistenciu v 11 zápasoch.
AvalancheCenter Paul Stastny vynechal utorkový zápas proti Vancouveru po tom, čo v nedeľnom zápase proti Detroitu utrpel zranenie trupu. Stastny v tejto sezóne strelil osem gólov a pridal sedem asistencií v 27 dueloch.
NHLUtorkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Joe Finley (O, BUF), Mike Murphy (B, CAR), Justin Braun (O, SJS), Evan Oberg (O, TBL). Na farmu boli poslaní: Jeff Deslauriers (B, ANA), Jacob Markstrom (B, FLA), Patrick O’Sullivan (Ú, PHX), Ben Maxwell (Ú, WPG), Brett Festerling (O, WPG). Waiver listina: Ben Maxwell (Ú, ANA -> WPG).

|< <   313 z 391   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slováci prežili ďalšie škrty vo svojich tímoch. Ktorí stále čakajú na prvú šancu v príprave?Expert: Bude kariéra Slafkovského v slepej uličke, ak nenazbiera 60 bodov? Mešár má pred sebou ešte veľa roboty. Debut v NHL v tejto sezóne? Pomôžu len dve veciSlafkovský je v exkluzívnej skupine budúcej generácie hviezd NHLSága s bieloruským brankárom končí, Flyers však riešia ďalší problém Berube hovoril o stave Matthewsa, večerný duel nedohral Nylander Smutná realita v Los Angeles: Prvý röntgen hviezdneho veterána nedopadol dobre Brankárska jednotka Ducks musela ísť na operáciu. Vynechá úvod sezóny Tréner Jets informoval o zdravotných stavoch troch obrancov. Jeden podstúpil operáciu Prví hráči pred novou sezónou boli umiestnení na waiver listinuRegenda bol pri prehre, prehral aj Montreal. Rangers vyhrali + video Sabres vymenovali nového kapitána. Je ním švédska hviezda Z Montrealu prišla pozitívna novinka ohľadom operovaného bekaHonzek pracuje tvrdo, aby si ho všimli. Pospíšil je na neho hrdý. Tréner v nich vidí podobnosť Dvorského boj o NHL nejde dobre: Možno by mu pomohla zmena, uvažuje expert Matthews netrénoval. Sundin nepochybuje, že jeho rekord prekoná. Už v tomto ročníku?Hviezdny Swayman chce podpísať maximálne dlhú zmluvuUllmark tvrdí, že je v 100% stave. Giroux riešil nepríjemnosť s krádežou Zranenie Panarina nie je vážne, no jeho spoluhráč by mohol prísť o štart sezónyUtah by mal začať ročník bez skúseného centra. Pozitívny je vývoj u letnej posilyZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies