Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Slováci v NHL

Hossa dúfa, že už viac zápasov nevynechá

Slovenský útočník Marián Hossa sa v utorok vrátil po zranení do zostavy Chicaga Blackhawks, ktorému jedným gólom pomohol k víťazstvu 5:2 nad Phoenixom Coyotes.

Trenčiansky odchovanec odohral svoj prvý zápas po absencii, ktorú si vyžiadalo nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Absencia to nebola dlhá, vynechal len sobotný zápas proti Bostonu Bruins (2:3 PP). V utorok odohral takmer 18 minút a okrem iného zaznamenal aj tri strelecké pokusy a jeden bodyček.

„Pozriete sa na vaše útoky, pozriete sa na vaše presilovkové formácie, formácie pre oslabenia, na jeho pozičnú hru a zistíte, že s Mariánom Hossom v zostave ste lepším tímom. Ako tréner máte tak veľa možností, ako ho využiť v rôznych situáciách a on tiež z každého okolo robí lepším hráčom, takže je pekné mať ho späť k dispozícii,“ povedal tréner Joel Quenneville.

Hossa vynechal 43 zápasov počas jeho viac ako dvoch sezónach v organizácii „Čiernych jastrabov“ po tom, čo bol vo svojich prvých fázach kariéry relatívne odolný voči zraneniam. Teraz dúfa, že ďalšie vynechané zápasy už na svoje konto nepridá.

Článok pokračuje pod reklamou

„Nechcem vynechať príliš veľa zápasov, takže dúfajme, že toto bol jediný. Ja a Patrick Kane sme sa o tom rozprávali. Cítime sa dobre, všetko ide v poriadku a zrazu musíte vynechať zápas a pár tréningov. Snáď už budem pripravený hrať dlhú dobu bez zranenia,“ povedal Hossa.

Tridsaťdvaročný rodák zo Starej Ľubovne odohral v tomto ročníku zatiaľ štyri stretnutia, v ktorých nazbieral štyri body za dva góly a dve asistencie. V bodovaní tímu mu patrí piate miesto, spomedzi Slovákov NHL je najproduktívnejším hráčom.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies