Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Slováci v NHL

Dvaja Slováci v Top 20 štatistiky plus/mínus

Slovenskí hokejisti Marián Hossa a Marián Gáborík podávajú v doterajšom priebehu aktuálnej sezóny kvalitné výkony a patria medzi najproduktívnejších hráčov ligy. Na popredných miestach však figurujú aj v sledovanej štatistike plus/mínus.

Zo spomínaných Mariánov je na tom lepšie Hossa, ktorý doposiaľ nazbieral jedenásť plusových bodov a spolu s Louiom Erikssonom, Tylerom Seguinom a Sheldonom Sourayom sa delia o prvú pozíciu. Gáborík má na svojom konte osem plusových bodov a patrí mu pätnásta pozícia so štvrtým najvyšším počtom „plusiek“.

Pozrime sa však aj na ďalších slovenských hokejistov. Víťaz NHL Plus-Minus Award, ktorá sa udeľuje hráčovi s najvyšším počtom plusových bodov, Zdeno Chára, má na svojom konte šesť plusových bodov, rovnako ako ďalší obranca Andrej Sekera.

Kladné čísla figurujú aj pri Michalovi Handzušovi (+2) a Tomášovi Kopeckom (+1). Ostatní Slováci majú na svojich kontách mínusové body. Andrej Meszároš a Milan Jurčina po jednej „mínuske“, zatiaľ čo Ľubomír Višňovský figuruje so siedmimi mínusovými bodmi mi až v siedmej stovke.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies