Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VAN
0
EDM
3
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
23. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Koniec špekuláciám, Hemský naďalej hráčom Oilers

EDMONTON – Tím Edmonton Oilers a útočník Aleš Hemský nakoniec našli kompromis a v piatok kanadský klub oznámil, že šikovný krídelník podpísal novú dvojročnú zmluvu, ktorá začne platiť po aktuálnom ročníku, v hodnote desať miliónov amerických dolárov.

Hemský chcel pôvodne štvorročný kontrakt, avšak kanadský celok musel myslieť aj na svoju budúcnosť, pretože peniaze bude potrebovať najmä pri predlžovaní zmlúv s mladými útočníkmi Taylorom Hallom, Jordanom Eberlem a Ryanom Nugent-Hopkinsom, ktorí zatiaľ hrajú pod nováčikovskými kontraktmi.

„Myslím si, že Aleš je spokojný a viem, že aj ostatní hráči majú z toho radosť. A to je pre náš najdôležitejšie,“ povedal pre kanadskú televíziu TSN generálny manažér Steve Tambellini, ktorý zároveň priznal, že o Hemského malo záujem niekoľko tímov, pretože po sezóne by sa pardubický rodák mohol stať voľným hráčom.

Hemský strávil celú svoju doterajšiu kariéru NHL v Edmontone, za ktorý dokázal hrať aj napriek tomu, že „olejári“ obsadili v uplynulých dvoch rokoch posledné miesto v lige a do play-off nepostúpili od ročníka 2005/06, kedy si zahrali vo finále Stanley Cupu.

Český reprezentant odohral v aktuálnej sezóne 47 zápasov, v ktorých strelil päť gólov a pridal 21 asistencií. V Národnej hokejovej lige doposiaľ nastúpil na 537 stretnutí s bilanciou 119 presných zásahov a 302 asistencií. Oilers ho draftovali v roku 2001 z celkovej 13. pozície.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies