Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VAN
0
EDM
3
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
23. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Hall utrpel otras mozgu + video

EDMONTON – Edmontonský útočník Taylor Hall nedohral piatkový zápas proti Calgary po tom, čo utrpel otras mozgu, keď narazil v úvode prvej tretine do mantinelu po kolízii s obrancom Flames Corym Sarichom.

Hall stratil rovnováhu v obrannom pásme Edmontonu práve vtedy, keď z pravej strany prichádzajúci Sarich do neho narazil v plnej rýchlosti. Mladý center narazil do mantinelu a z ľadu mu museli pomáhať.

Sarich dostal od rozhodcov dvojmínútový trest za hrubosť, ale jeho zákrok bol podľa trénera Edmontonu, Toma Renneyho, čistý. Zatiaľ nie je známe, či tento incident preskúma aj disciplinárna komisia NHL.

Dvadsaťročný Hall podstúpi ďalšie vyšetrenia v sobotu. V aktuálnej sezóne odohral 61 stretnutí, v ktorých zaznemanal 27 presných zásahov, 26 asistencií a tri mínusové body.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies