Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Správy z NHL

Suter a Parise sa stali hráčmi Minnesoty

ST. PAUL – Najžiadanejší neobmedzení voľní hráči tohto leta sa spolu stretnú v jednom tíme. Boj o služby útočníka Zacha Pariseho a obrancu Ryana Sutera nakoniec vyhrala Minnesota, ktorá s oboma hráčmi podpísala identické kontrakty.

Zach Parise

Pariseho otec odohral 9 sezón za Minnesotu.

Obaja sa tímu upísali na najbližších 13 rokov, počas ktorých spolu zarobia 98 miliónov amerických dolárov. Ich priemerný ročný zárobok tak bude činiť 7,538 milióna amerických dolárov.

Dvadsaťsedemročný Parise plánuje založiť rodinu a St. Paul je preňho, ako rodáka z Minneapolisu, ideálne miesto pre pokračovanie svojej kariéry až do jej konca. Doteraz odohral v NHL 502 zápasov, všetky v drese New Jersey, ktoré ho draftovalo v roku 2003 z celkového 17. miesta.

Od podpisu svojej prvej profesionálnej zmluvy nazbieral v Národnej hokejovej lige 410 bodov za 194 gólov a 216 asistencií. V uplynulom ročníku odohral 82 zápasov, v ktorých strelil 31 gólov a pridal 38 asistencií. V 24 dueloch play-off pridal ďalších 15 bodov (8+7).

Článok pokračuje pod reklamou

Ryan Suter

Suterova žena Becky pochádza z Minnesoty.

Rovnako starý Suter to tiež nemá od svojho domova ďaleko, navyše podľa jeho úsudku má Minnesota na to, aby sa v budúcnosti stala kandidátom na zisk Stanley Cup. Svoju doterajšiu kariéru zasvätil len Nashvillu, ktorý si ho vybral z celkového siedmeho miesta na drfate v roku 2003.

Odvtedy v NHL absolvoval 542 stretnutí s bilanciou 38 gólov a 200 asistencií. V ostatnom ročníku strelil sedem gólov a pridal 39 gólových nahrávok v 79 zápasoch základnej časti. V play-off odohral ďalších 10 duelov. Zaznamenal v nich gól a tri asistencie.

Obaja sa stretnú v jednom klube po prvýkrát, no už majú spoločnú históriu. Obaja reprezentovali Spojené štáty americké na Olympiáde v roku 2010, kde získali strieborné medaily. Spolu získali aj tituly na majstrovstvách sveta hráčov do 18 rokov (konaných v roku 2002 na Slovensku) a na juniorskom svetovom šampionáte.

Súvisiaci článok:
Minnesota zažila jeden zo svojich najväčších dní



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Nazbieral 116 bodov: Útok so mnou a Slafkovským by mohol byť veľmi nebezpečný! Déjà vu? Zrazu je tu veľká dráma. Tréner vyzval Pastrňáka k zlepšeniuV AHL začala ďalšia séria. Farma Tampy vyrovnala stav tej svojej Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies