Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Slováci v NHL

Svatoš dúfa, že si za Panthers aj zahrá

Po tom, čo sa poctivo pripravoval doma v Denveri, slovenský útočník Marek Svatoš je pripravený zabojovať o kontrakt v tréningovom kempe Floridy Panthers. Vstúpi doň s nádejou, že sa mu to podarí.

Tridsaťročný košický rodák odohral v NHL už 344 zápasov, v ktorých získal 172 bodov za 100 gólov a 72 asistencií. Naposledy obliekal dres Ottawy Senators, no minulú sezónu úplne vynechal.

„V minulosti som sa dosť trápil s nejakými zraneniam a preto som sa rozhodol, že ten jeden rok si urobím voľno,“ poznamenal Svatoš, ktorý síce medzi rokmi 2005 a 2009 strelil solídnych 85 gólov, no v ostatných dvoch ročníkoch sa z gólu tešil len 11-krát.

„Som rád, že som tu a pokúsim sa teraz vydať zo mňa to najlepšie. Teraz som zdravý. Nemám veľa času na to, aby som sa ukázal, takže to bude náročné a fyzicky ťažké,“ dodal Svatoš, ktorý v ročníku 2005/06 patril medzi najlepších nováčikov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies