Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Kulikov sa dohodol s Panthers na zmluve

Denník Sun Sentinel informuje, že Dmitrij Kulikov sa vráti za oceán. Jeden z kľúčových obmedzených voľných hráčov na trhu sa dohodol s vedením Floridy Panthers na novej dvojročnej zmluve, ktorú spečatí po absolvovaní lekárskej prehliadky.

Dvadsaťdvaročný produkt ruskej hokejovej školy sa stal po minulej sezóne obmedzeným voľným hráčom, no dlho sa nevedel dohodnúť na zmluve, a tak sa rozhodol pôsobiť v KHL, kde si obliekol dres Lokomotivu Jaroslavľ.

Teraz je však už pripravený pre návrat do Sunrise, kde sa mu vlani darilo. V svojej tretej sezóne v NHL nazbieral 28 bodov (4+24), s čím si vytvoril osobné maximum, a to odohral len 58 duelov. Celkovo už má za sebou 198 zápasov NHL so ziskom 13 gólov a 57 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies