Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Panthers to skúsia s troma brankármi

Florida je s 87,9% úspešnosťou zákrokov svojich brankárov tretím najhorším tímom v celej NHL. Na túto skutočnosť sa rozhodla zareagovať povolaním mladého Jacoba Markstroma zo San Antonia Rampage (AHL).

Dvadsaťtriročný švédsky rodák zaknihoval v tejto sezóne Americkej hokejovej ligy bilanciu 16-15-2 s 92% úspešnosťou zákrokov. Vlani štartoval za Panthers v šiestich zápasoch, zaznamenal 92,3% úspešnosť zákrokov a dva doviedol aj do víťazného konca.

Florida odohrá najbližší zápas už dnes proti Philadelphii Flyers a nie je jasné, či si Markstrom zachytá už v tomto stretnutí. Nie je ani jasné, aký osud postihne dvoch brankárov prvého tímu, ktorý sa v tomto ročníku neprezentovali v najlepšou svetle.

Každopádne to tím aspoň krátkodobo skúsi s rotáciou troch gólmanov, hoci si je vedomý, že to nemusí byť najlepšie riešenie. Všetci traja sa spolu stretli už na stredajšom tréningu a ak by sa Markstrom osvedčil, je možné, že v tíme zostane až do konca sezóny.

Doteraz za Floridu v skrátenom ročníku chytali len Jose Theodore a Scott Clemmensen. Prvý menovaný zaznamenal 89,3% úspešnosť zákrokov s priemerom 3,37 inkasovaného gólu, kým jeho náhradník v priemere inkasoval 4,33 gólu na zápas a zaknihoval 83,7% úspešnosť zákrokov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies