Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Jose Theodore by si už nemusel v ročníku zachytať

Skúsený brankár Floridy Panthers Jose Theodore nedochytal sobotný zápas proti Caroline Hurricanes, pretože už pri svojom prvom zákroku v tretej minúte utrpel zranenie dolnej časti tela. To by ho nakoniec mohlo vyradiť z akcie až do konca sezóny.

Krátko po zápase existovalo podozrenie, že ide o zranenie pravého kolena, s ktorým už mal v minulosti problémy. Nakoniec sa však ukázalo, že si natrhol slabiny na pravej strane a momentálne sa zvažuje možnosť operácie. Aj keby na ňu nešiel, jeho ročník je v ohrození.

Tridsaťšesťročný rodák z quebeckého Lavalu zaznamenal v tejto sezóne bilanciu 4-6-3 a v priemere inkasoval 3,29 gólu na zápas a zaznamenal 89,3% úspešnosť zákrokov. Tím ho v nedeľu umiestnil na listinu zranených hráčov a do prvého tímu povolal Jacoba Markstroma.

Aj Kulikov na listine zranených

V sobotnom zápase proti Hurricanes sa tiež zranil dvadsaťdvaročný obranca Dmitrij Kulikov, ktorý bol so zranením zápästia tiež zapísaný na listinu zranených hráčov. V tejto sezóne nazbieral sedem asistencií v 20 dueloch. Tím zaňho povolal obrancu Nolana Yonkmana.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies