Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Talent Panthers sa opil a skončil v cudzom dome

Dvadsaťtriročný center Scott Timmins, ktorého v roku 2009 draftovala Florida Panthers, mal šťastie, že zostal nažive po tom, čo sa v pondelok nadránom vlámal do domu rodiny v San Antoniu.

„Mojím prvým inštinktom by bolo zbiť ho ako psa,“ povedal Benjamin Garza, majiteľ domu. „Mal šťastie, že som nebol doma, lebo inak by som mu vpálil guľku medzi oči a bolo by tomu koniec.“

Timmins sa vlámal do domu neúmyselne. Podľa miestnej polície bol veľmi opitý a myslel si, že je u seba doma. Garzova manželka, ktorá bola doma s troma deťmi, ho našla ležať na gauči. Opýtala sa ho hneď na jeho meno.

„Timmins začal kričať: „Čo robíte v mojom dome?“ Mal by zaplatiť za to, čo urobil. Spôsobil traumu mojej rodine,“ povedal Garza, ktorému manželka okamžite zatelefonovala, rovnako ako aj polícii.

Hokejista bol taký opitý, že po príjazde miestnych policajtov nevládal stáť a nakoniec priznal, že s niekoľkými spoluhráčmi pil v neďalekom bare. Tiež povedal, že nechcel spôsobiť žiadnu škodu.

Tímy San Antonio Rampage ani Florida Panthers k tejto situácii nevydali žiadne stanovisko. Kanadský rodák odohral v tejto sezóne 50 duelov v AHL so ziskom 16 bodov a má za sebou už aj 20 zápasov v NHL, v ktorých strelil jeden gól.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies