Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Slováci v NHL

Kopecký: Dnes to bola ťažká prehra

Jozef Struhár  
13.03.2013

Slovenský útočník Floridy Panthers Tomáš Kopecký strelil v utorok svoj 11. gól v tejto sezóne. A hoci ním vyrovnával stav zápasu na 2:2, jeho mužstvu to k víťazstvu v derby nad Tampou Bay nepomohlo.

„Ťažká prehra. Dnes sme bojovať dosť tvrdo a zaslúžili sme si získať aspoň jeden bod. Niekedy však veci nevychádzajú tak, ako chcete. Bol to náročný zápas, musíme sa z neho poučiť a ísť ďalej,“ povedal Kopecký.

Floridu skutočne prehra 2:3 mohla mrzieť. Hrala totiž snaživý hokej, bola aktívnejšia a mala aj streleckú prevahu. Kým jej hráči vyslali na bránu Andersa Lindbacka až 39 striel, Jacob Markstrom čelil len 13 streleckým pokusom Lightning.

„Musíte vydržať hraťcelých 60 minút. Zažili sme možno dve minúty, kedy sme zvoľnili a z ničoho nič to dopadlo takto. Je to kvalitná liga, takže za to budete potrestaní. Musíme hrať celých 60 minút. Dnes sa mi páčilo, ako sme bojovali. To nám chýbalo v posledných zápasoch,“ skonštatoval Kopecký.

Florida sa vďaka prehre dostala na samé dno Východnej konferencie a s 20 bodmi získanými v 27 stretnutiach je najslabším tímom celej NHL. Vlani pritom vyhrala divízny titul s takmer rovnakým mužstvom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies