Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Oilers sú späť v hre o play-off

Prešlo len niekoľko dní a aká zmena nálad prišla v Edmontone. Fanúšikovia sa už začali zmierovať s ďalšou neúspešnou sezónou, keď sa hráčom Oilers podarilo opäť dostať na koľaj vedúcu do play-off.

V Edmontone po nedeľnom zápase veria, že sú späť v boji o účasť vo vyraďovacích bojoch. Nečudo, z ostatných ôsmich možných bodov získali sedem a po víťazstve 3:2 nad Nashvillom strácajú na ôsmu postupovú priečku už len dva body. Na nej pritom sú trápiaci sa Sharks.

„Je úžasné, ako sa veci môžu zmeniť,“ skonštatoval krídelník Jordan Eberle. „Pre piatimi zápasmi sme vyzeralo byť mimo bojov o play-off a teraz sme späť v nich. Dva body? Sme späť v hre o play-off.“

Eberle v nedeľu strelil víťazný gól a pridal aj asistenciu. Väčšiu radosť mal však z toho, v akej pozícii sa jeho tím nachádza. „V marci som v takejto situácii ešte predtým nebol. Je to vzrušujúce,“ doplnil.

Článok pokračuje pod reklamou

Zvrat prišiel 8. marca, kedy Oilers nestačili práve Predators, ktorým podľahli trpko 0:6. Práve táto prehra ich naštartovala a behom týždňa sa zo 14. miesta v Západnej konferencii posunuli na desiate.

„Museli sme sa po tom zápase rozhodnúť, akú chceme mať sezónu. Potom sme po tej prehre vyhrali v Chicagu a medzi hráčmi bola razom iná nálada. Iná viera. Som potešený, že aj dnes sme za to boli odmenení dvoma bodmi,“ povedal tréner Ralph Krueger.

„Pre nás sú to dva dôležité body a veľký krok vpred. Mali sme šancu dostať Nashville pred deviatimi dňami a porazili nás 6:0. Dnes sme tiež mali tú šancu a boli sme schopní ju využiť. Bolo to dobre načasované.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies