Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
DAL
3
COL
2
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
04:00info
VAN
EDM
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
03:30info
DAL
COL
«

Správy z NHL

Spezza si možno v základnej časti už nezahrá

Hviezdny útočník Ottawy Senators Jason Spezza, ktorý začiatkom februára podstúpil operáciu chrbta, sa podľa generálneho manažéra Bryana Murrayho nestihne vrátiť do konca základnej časti.

Začiatkom tohto mesiaca sa však médiami šírila správa, že dvadsaťdeväťročný center prešiel na vyššiu úroveň tréningovej záťaže a že by sa mohol stihnúť vrátiť už do prestupovej uzávierky, čiže do 3. apríla.

Vedenie tímu však spochybňuje, že by Spezzova liečba neprebiehala podľa plánu. Podľa neho len trvá dlhšie ako sa pôvodne predpokladalo. Rodák z ontárijskej Mississaugy stihol pred zranením odohrať päť stretnutí, v ktorých strelil dva góly a pridal tri asistencie.

V minulom ročníku bol pritom najlepším strelcom „senátorov" s 34 presnými zásahmi. Jeho tímu však chýbajú aj iní kľúčový hráči - najlepší obranca uplynulej sezóny Erik Karlsson, český útočník Milan Michálek a tohtoročný kandidát na Vezinovu trofej z úvodu sezóny, brankár Craig Anderson.

Na výsledkoch tímu z hlavného mesta Kanady sa však absencia kľúčových hráčov veľmi neprejavuje. Momentálne mu patrí piata pozícia vo Východnej konferencii so 44 bodmi a je na dobrej ceste za postupom do play-off.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies