Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Spezza prvýkrát trénoval so spoluhráčmi

Jozef Struhár  
13.05.2013

Tím Ottawa Senators mal v nedeľu na svojom tréningu vítaného hosťa. Center prvého útoku Jason Spezza po prvýkrát od podstúpenia operácie chrbta absolvoval so svojimi spoluhráčmi tréning, aby urobil významný krok v procese jeho návratu do akcie.

„Je to pre mňa dlhý proces a dlhá sezóna. Bolo dobré pripojiť sa opäť k tímu a urobiť si zopár opakovaní. Možno to tak nevyzerá a možno už v tomto ročníku hrať nebudem, ale pre mňa je to malé víťazstvo,“ skonštatoval Spezza.

Napriek špekuláciám, že by si už v sezóne nemusel zahrať, bol fakt, že dvadsaťdeväťročný Kanaďan absolvoval kompletný tréning povzbudivý pre Senators, ktorí v druhom kole play-off narazia na Pittsburgh Penguins.

Spezza pred nedeľou korčuľoval individuálne a keď sa k tímu pripojili hráči z Bignhamtonu Senators (AHL), potom si zatrénoval aj s nimi. Jeho štart v úvode semifinálovej série je vylúčený, ale to, či by si zahral v neskoršom priebehu bojov o Stanley Cup nie je nepredstaviteľné.

Článok pokračuje pod reklamou

„Vždy som to cítil tak, že na konci tunela bude svetlo, ale kedy k nemu príde, to neviem. Budem sa však snažiť napredovať tak, aby som sa mohol pokúsiť hrať,“ prezradil Spezza, ktorý naposledy hral 27. januára práve proti Penguins.

„Ešte je ďaleko od návratu,“ povedal po tréningu tréner Paul MacLean. „Jason sa musí dostať na rýchlosť, ktorou hrá náš tím. A v druhom kole play-off je to naozaj rýchle. “

Spezza si želá, aby mohol hrať už v najbližšom zápase, ale vie, že musí počúvať svoje telo a takisto súhlasí so svojím kormidelníkom, hoci verí, že by bol tímu užitočný. V nasledujúcich troch dňoch bude na seba tlačiť a na základe toho uvidí, či je šanca, že by si ešte v druhom kole zahral.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies