Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Spezza údajne mieri za domácim návratom

Jozef Struhár  
18.05.2013

Hviezdny útočník Jason Spezza údajne dúfa vo svoj návrat do zostavy Ottawy Senators v treťom zápase série druhého kola proti Pittsburghu Penguins, ktorý sa odohrá v nedeľu, po prvý raz na ľade kanadského celku.

Dvadsaťdeväťročný kanadský útočník pokračuje v korčuľovaní a robí neustále pokroky v procese návratu z operácie chrbta, ktorú podstúpil vo februári. Predtým, ako sa vráti do akcie, však bude potrebovať povolenie od doktorov, ktoré zatiaľ nedostal.

„Pokračuje v korčuľovaní na dennej báze a robí pokroky. Absolvujeme tréning a predzápasové rozkorčuľovanie a uvidíme, na čom je. Ak nám bude k dispozícii, je to Jason Spezza, budeme ho mať v zostave,“ priznal tréner Paul MacLean.

Spezza v minulej sezóne nazbieral 84 bodov, s ktorými skončil na štvrtom mieste ligovej produktivity. V tomto ročníku zvládol odohrať päť duelov so ziskom dvoch gólov a troch asistencií. Senators v sérii prehrávajú 0:2 na zápasy a jeho body by sa im hodili.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies