Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Alfredsson: Pravdepodobne túto sériu nevyhráme

Po trpkej prehre Ottawy 3:7 vo štvrtom zápase série druhého kola proti Pittsburgh sa kapitán domácich Senators Daniel Alfredsson postavil pred miestne médiá, aby im povedal smutnú správu – jeho tím asi nepostúpi.

Senators po štyroch zápasoch konferenčného semifinále prehrávajú už 1:3 na zápasy a nevyzerá to s nimi ružovo. Mnohí kapitáni by pri takomto stave svoje mužstvo povzbudzovali, no štyridsaťročný švédsky veterán to berie realisticky.

„Pravdepodobne nie,“ odvetil na otázku, či sa jeho tímu podarí stav série zvrátiť troma výhrami v rade. „Majú príliš veľkú hĺbku zostavy. Momentálne nám toho ani veľa nevychádza. Možno je to spôsob hry, ktorý sa nám páči.“

Alfredsson bude v júli bez platnej zmluvy a hoci sa ho Senators s určitosťou pokúsia prehovoriť na pokračovanie v kariére, on sa možno už na návrat nahovoriť nedá a kariéru definitívne ukončí. Ak by „Sens“ v piatok neuspeli, bol by v tom prípade stredajší zápas jeho posledný v Ottawe.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies