Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Oilers vyhodili trénera Kruegera

Ralph Krueger zaplatil daň za umiestnenie Edmontonu Oilers na 12. mieste poradia Západnej konferencie počas skráteného ročníka. Hlavný tréner kanadského tímu dostal v sobotu výpoveď po ďalšej sezóne, ktorá skončila pre „olejárom“ sklamaním.

Oilers nepostúpili do play-off už v siedmej sezóne v rade, no s Kruegerom sa po skončení základnej časti počítalo. Nový generálny manažér Craig MacTavish sa nakoniec rozhodol ísť opačnou cestou po tom, čo strávil týždeň diskusiami s Kruegerom o angažovaní nového asistenta.

„Počas toho procesu som zistil, že som sa snažil nájsť nového trénera, ktorý by bol viac spätý s tým, ako som chcel riadiť túto organizáciu a začal som menej podporovať Ralpha ako hlavného trénera našej organizácie,“ priznal MacTavish.

Krueger tak strávil na lavičke Oilers len jednu sezónu po tom, čo počas dvoch predošlých pracoval ako pridružený tréner. Päťdesiattriročný odborník doviedol tím k bilancii 19-22-7 a hoci mal tím dobrý začiatok, opäť ho nedoviedol do play-off, hoci mal v mužstve mnoho mladých hviezd.

Podľa Darrena Dregera z TSN by sa mal novým kormidelníkom Edmontonu stať Dallas Eakins, ktorý je stále hlavným trénerom Toronta Marlies (AHL) a bol aj v hľadáčiku iných tímov, vrátane Vancouveru Canucks a New Yorku Rangers. Najskôr by zaňho mal byť menovaný v utorok.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies