Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Daciuk bude potrebovať týždeň tréningu pred návratom

Jozef Struhár  
03.12.2013

Vyzerá to tak, že Detroit Red Wings sa bude musieť bez svojej veľkej hviezdy ešte zopár zápasov zaobísť. Útočník Pavel Daciuk, ktorý sa zotavuje z následkov otrasu mozgu, totiž bude potrebovať dobrý týždeň tréningu pred návratom do zápasovej akcie.

Informoval o tom v pondelok generálny manažér Red Wings Ken Holland s tým, že ešte nie je známe, kedy sa ruský útočník pripojí k tréningom tímu. Dobrou správou však je, že už zľahka korčuľuje aspoň individuálne.

Detroit sa s Daciukovou absenciou vyrovnáva celkom dobre. Počas jeho štvorzápasovej absencie si totiž tím pripísal štyri výhry. Sériu bude môcť predĺžiť v stredu proti Philadelphii Flyers.

Daciuk utrpel nepríjemné zranenie hlavy 23. novembra. Dovtedy odohral 24 zápasov, v ktorých nazbieral 23 bodov za 12 gólov a 11 asistencií. Momentálne je druhým najproduktívnejším hráčom tímu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies