Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Malone vynechá 3-4 týždne

Generálny manažér tímu Tampa Bay Lightning Steve Yzerman oznámil v utorok zlú správu – skúsený útočník Ryan Malone má zlomený členok a očakáva sa, že pre zranenie vynechá tri až štyri týždne.

Tridsaťštyriročný Američan bol zasiahnutý pukom do nohy 22. novembra v zápase proti Anaheimu Ducks a je už šiestym zraneným hráčom tímu. Okrem neho sa „Bolts“ musia zaobísť bez Briana Leeho (koleno), Radka Gudasa (horná časť tela), Stevena Stamkosa (zlomená noha), Toma Pyatta (kľúčna kosť) a Pierre-Cedrica Labrieho (ľavá ruka).

Malone nie je príliš produktívnym hráčom, ale svojou pracovitosťou a fyzickú hru je pre Tampu Bay užitočný. V doterajšom priebehu sezóny odohral 23 zápasov, v ktorých nazbieral deväť bodov za tri góly a deväť asistencií. V piatich zápasoch pred zranením nebodoval.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies