Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Bryzgalova trápi otras mozgu

Jozef Struhár  
04.12.2013

Iľja Bryzgalov by sa mohol vrátiť vo štvrtok alebo by mohol chýbať až do Vianoc. Tím Edmonton Oilers bude dúfať, že zranený brankár vynechá len niekoľko dní, no je si vedomý toho, že pri otrasoch mozgu sa termíny návratov príliš plánovať nedajú.

Tridsaťtriročný Bryzalov utrpel v nedeľnom zápase proti Dallasu Stars zranenie hornej časti tela, z ktorej sa v utorok vykľul otras mozgu.

„Mohli by to byť dva dni, mohli by to byť dva roky, vyberte si,“ skonštatoval tréner Dallas Eakins. „Absorboval silnú ranu, keď sa Garbutt snažil ísť k bráne. Je to niečo, čo sa nanešťastie stáva, keď sa hráči snažia strieľať góly.“

V utorkovom zápase proti Phoenixu Coyotes nastúpil do brány Devan Dubnyk, ktorý z 33 striel inkasoval šesť gólov. Zo striedačky to sledoval Jason LaBarbera, ktorý prišiel Oilers vypomôcť z tímu Oklahoma City Barons (AHL).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies