Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Rinneho stav sa zlepšuje, informuje Poile

Brankár Nashvilllu Predators Pekka Rinne absolvoval vo štvrtok vyšetrenie magnetickou rezonanciou a jeho výsledky boli potešujúce. Generálny manažér David Poile novinárom oznámil, že sa stav fínskeho gólmana lepší.

„V skratke, doktori sú spokojní s jeho pokrokmi. Sú ešte odporúčane dva ďalšie týždne rehabilitácií. 20. december je taký cieľový dátum, kedy dúfajme bude môcť začať s náročnejšou fyzickou aktivitou vedúcou k jeho návratu do hry,“ povedal Poile.

Tridsaťjedenročný rodák z Kempele chýba od 24. októbra, kedy podstúpil artroskopickú operáciu ľavého bedrového kĺbu, ktorej nutnosť si vyžiadala bakteriálne infekcia, ktorá sa rozvinula na bedre operovanom pôvodne 9. mája.

Od zákroku je Rinne na antibiotikách a nemôže sa zapojiť do namáhavejšej fyzickej aktivity. V sezóne stihol odchytať deväť zápasov, v ktorých zaznamenal bilanciu 4-4-1 s priemerom 2,31 inkasovaného gólu na zápas a 91,7% úspešnosťou zákrokov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies