Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Aj Coyotes by chceli zápas pod holým nebom

Jozef Struhár  
11.12.2013

Keď budú svoj zápas pod holým nebom hrať na Dodger Stadium kalifornské tímy Anaheim Ducks a Los Angeles Kings, členovia skupiny vlastniacej tím Phoenix Coyotes budú mať celé podujatie pod drobnohľadom. Aj oni totiž chcú usporiadať takýto zápas.

Zápas, ktorý sa odohrá v slnečnej Kalifornii bude vôbec prvý v takom teplom prostredí. Preto sa budú ľudia z arizonského Glendale snažiť pozorovať, ako to usporiadatelia zvládnu. V budúcej sezóne by totiž chceli podobný zápas usporiadať s cieľom posilniť si miesto na trhu.

„Je to pre nás veľmi atraktívne,“ tvrdí prezident Coyotes Anthony LeBlanc. „Snažíme sa o rast značky Národnej hokejovej ligy v Arizone, čo je netradičný hokejový trh. Urobíme čokoľvek, čo nám pomôže tento rast urýchliť.“

Plánom je usporiadať zápas v okolí populárneho Super Bowlu, ktorý sa bude konať začiatkom februára. Hokej by sa hral zrejme na baseballovom štadióne Chase Field, hoci na miestny futbalový štadión by sa zmestilo viac ľudí. Oba majú uzatvárateľné strechy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies