Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Crosby tipuje, že Thornton dostane trest na 10 zápasov

Kapitán Pittsburghu Sidney Crosby neváhal ponúknuť svoj pohľad na možný trest pre útočníka Bostonu Bruins Shawna Thorntona, ktorý svojím konaním spôsobil obrancovi Penguins Brooksovi Orpikovi otras mozgu.

Thornton pri prerušení hry stiahol Orpika zozadu k zemi a potom mu uštedril dva údery do hlavy. Za to ho bude v piatok čakať osobné stretnutie s disciplinárnou komisiou, ktoré preňho neveští nič dobré. Na koľko zápasov bude suspendovaný podľa Crosbyho?

„Nemáme predstavu. Je to ťažké hádať. Nealer (James Neal, pozn. red.) dostal päť zápasov. Ak by som musel tipovať nejaké číslo, povedal by som desať. Bude to tak nejako. Možno dokonca aj viac. Som si istý, že majú mnoho kritérií, na ktoré sa pozerajú, keď niekomu dávajú suspendáciu. Som si istý, že to bude až toľko. Bude to vysoký trest,“ skonštatoval Crosby.

Ako Crosby spomenul. Neal dostal päťzápasovú suspendáciu za to, že kolenom zasiahol do hlavy v rovnakom zápase útočníka Bostonu Brada Marchanda. A práve po tomto zákroku došlo k Thorntnovmu činu, ktorý sa snažil pomstiť Orpikov zákrok na Louia Erikssona, ktorému spôsobil otras mozgu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies