Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Nikitin sa odmieta učiť angličtinu

Nikita Nikitin je ruský obranca hrajúci za Columbus Blue Jackets. Pre agentúru R-Sport priznal, že doteraz statočne odoláva učeniu sa anglického jazyka, hoci už v Severnej Amerike nejaký ten rôčik pôsobí.

Nikitin hráva v NHL od roku 2010, no aj napriek tomu v ruštine priznáva, že jeho angličtina sa nezlepšuje. Môže za to aj fakt, že sa vždy môže spoľahnúť na svojich ruských spoluhráčov. Takýto prístup hráčov z Ruska si v zámorí často vysluhuje kritiku.

„Vždy v našom tíme počuť ruštinu a mal by som priznať, že sa preto neučím po anglicky. Chápem všetkému, čo potrebujem, ale rozprávať dokážem len s problémami. Ale sú to vždy chalani, ktorí mi vždy vedia poradiť,“ povedal Nikitin.

V šatni Blue Jackets možno nájsť ešte troch Rusov – brankár Sergeja Bobrovského, obrancu Fedora Ťjutina a útočníka Artema Asnisimova. Nikitin v tejto sezóne zaznamenal jeden gól a päť asistencií v 24 zápasoch.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies