Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Flames vyhodili generálneho manažéra

Tím Calgary Flames vo štvrtok na mimoriadnej tlačovej konferencii oznámil, že z pozície generálneho manažéra vyhodil Jaya Feastera. S ním v kanadskom klube končí aj jeho asistent John Weisbrod.

Pokiaľ si tým nenájde nového generálneho manažéra, jeho povinnosti na seba prevezme prezident hokejových operácií Flames Brian Burke.

Feaster sa pripojil ku Calgary v lete 2010 ako asistent generálneho manažéra a neskôr počas toho roka sa stal dočasným generálnym manažérom po odchode Daryla Suttera. Prívlastok „dočasný“ k jeho titulu nepatril od roka 2011.

Flames sa počas jeho trojročného pôsobenia nedokázali ani raz prebojovať do vyraďovacích bojov. V aktuálnej sezóne, po ktorej Feasterovi mala končiť zmluva, odštartoval tím s bilanciou 11-15-4.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies