Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Staal a Ward chcú zostať v Caroline

Carolina nepostúpila do play-off už v piatej sezóne v rade. A hoci v minulom lete urobila zmeny v zostave, stále sú nejaké nevyhnuté, aby zlepšila svoje šance v budúcnosti. Preto sa na povrch vynárajú aj rôzne špekulácie a medzi nimi sa napríklad spomínajú aj odchody útočníka Erica Staala či brankára Cama Warda.

Ide o dvoch najskúsenejších hráčov tímu, ktorí boli kľúčom k zisku Stanleyho pohára v roku 2006. Ward bol subjektom špekulácií už dlhú dobu po tom, čo od neho lepšie chytal v tomto ročníku nielen Anton Chudobin, ale aj Justin Peters. V tíme by však rád zostal aj naďalej.

„Určite chcem byť hurikánom aj v budúcnosti,“ skonštatoval Ward, ktorý ročne zarába 6,3 milióna amerických dolárov, čo môže byť problematické v snahe vymeniť ho. Je tu však pre tím ešte šanca vykúpiť ho zo zmluvy a to by Caroline značne uľahčilo situáciu s novými posilami.

Výmena kapitána Staala sa pre zmenu dlho nezdala byť reálna, ale aj o nej už sa začína povrávať a i fanúšikovia s jeho výkonmi nie sú príliš spokojní. V lige len štyria hráči zaťažujú rozpočet svojho tímu väčšou sumou. Staal však za iný tím hrať nechce: „Som tu už dlhú dobu, zbožňujem to tu a zažil som tu aj úspechy. Viem a verím, že ich dokážeme zažiť znova a že ja dokážem byť toho súčasťou.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies