Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Hextall kandidátom na post generálneho manažéra Canucks

Tím Vancouver Canucks sa po neúspešnej sezóne rozlúčil so službami generálneho manažéra Mikea Gillisa, ale ešte jeho nástupcu nevymenoval. Údajne je však medzi kandidátmi aj niekdajší známy brankár Ron Hextall.

Hextall, ktorý sa preslávil v bráne Flyers, pracuje momentálne práve vo Philadelphii, kde je asistentom generálneho manažéra a riaditeľom hokejových operácií. Má však vyššie ambície. „Chcem byť generálny manažér,“ netají sa.

A podľa Iana MacIntyrea z denníka Vancouver Sun môže dostať prvú šancu na poste generálneho manažéra práve u „kosatiek“. Do tímu by prišiel aj so skúsenosťami zo Západnej konferencie, keďže sedem rokov strávil vo vedení Los Angeles Kings a bol v ňom aj v roku 2012, kedy tím získal Stanley Cup.

Iným adeptom na uvoľnenú pozíciu je podľa všetkého aj asistent generálneho manažéra Bostonu Bruins Jim Benning. Rovnako ako nie je stále známe, kto Gillisa nahradí, nie je ani známy osud trénera Johna Tortorellu. Ten sa už údajne dvakrát stretol s novým prezidentom Trevorom Lindenom a o jeho osude by sa malo rozhodnúť v dohľadnej dobe, možno do konca tohto týždňa.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies