Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Mason chce chytať už v nedeľu

Jozef Struhár  
19.04.2014

Tím Philadelphia Flyers by sa mohol dočkať svojej brankárskej jednotky už v druhom zápase série proti New Yorku Rangers. Steve Mason sa totiž cíti dobre a je pripravený postaviť sa do brány už v nedeľu.

Dvadsaťpäťročný kanadský gólman vynechal štvrtkový otvárací duel série pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel počas minulého víkendu v Pittsburghu. Tím ani hráč nešpecifikovali, či sa jednalo o otras mozgu.

Mason však urobil v piatok veľký krok k návratu, keď sa zúčastnil tréningu, po ktorom povedal, že sa už cíti dobre: „Cítil som sa dosť dobre na to, že som bol na ľade po prvýkrát za posledných pár dní.“

Mason dúfa, že dostane šancu chytať už v nedeľu, ale vie, že nie všetko záleží na ňom. Predtým, ako rozhodne tréner o jeho nasadení, musia štart odobriť aj lekári. Tím navyše nemusí riskovať s uponáhľaním návratu, keďže Ray Emery podal vo štvrtok dobrý výkon a za góly vo svojej bráne nemohol.

„Celú sezónu ste tvrdo pracovali, aby ste sa dostali do tejto časti roka. Vidieť, ako tím korčuľuje na ľad v atmosfére play-off v Madison Square Garden, keď ide do tuhého, nie je niečo, čo chcete sledovať zo sedadla. Bolo to pre mňa ťažké, hlavne pri pohľade na výsledok. Myslím, že každý očakáva v nedeľu lepší výkon,“ doplnil Mason.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies