Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Duchene by mal začať v pondelok korčuľovať

Jozef Struhár  
21.04.2014

Tím Colorado Avalanche by sa čoskoro mohol dočkať návratu svojho najproduktívnejšieho hráča. Útočník Matt Duchene cestoval s tímom do Minnesoty, kde by sa mal už v pondelok vrátiť na ľad.

Už skôr sa avizovalo, že Duchene s najväčšou pravdepodobnosťou vynechá celú sériu prvého kola play-off a na tomto fakte sa nič nemení. Je však pozitívnym znamením, keď hráč po zranení kolena začne opäť korčuľovať.

„Bude to prvýkrát, čo bude na ľade a uvidíme, ako mu to pôjde,“ skonštatoval tréner Patrick Roy. „Na nič netlačíme. Budeme veľmi rozumní ohľadom jeho návratu do hry. On bude chcieť hrať čo najskôr, ale bude na našich lekároch, aby zhodnotili, čí bude pripravený hrať.“

Colorado si aj bez Duchenea poradilo s Minnesotou v prvých dvoch zápasoch série a v pondelok bude mať šancu vybojovať si postupový mečbal. Pri takomto scenári naozaj netreba uponáhľať návrat hráča, ktorý pre tím môže byť užitočný v neskorších fázach play-off.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies