Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Slováci v NHL

Marián Hossa porazil Rangers, Jurčina bodoval

V nočných zápasoch sa bodovo darilo obom slovenským hráčom, ktorí sa predstavili v akcii. Marián Hossa opäť bodoval a bod zaregistroval aj obranca Washingtonu Milan Jurčina.

Marian Hossa, Marek Malik, Jaromir JagrAtlanta na domácom ľade hostila „jazdcov“ z New Yorku. Vďaka gólu Seana Averyho sa Rangers na konci prvej tretiny ujali vedenia 1:0. V stretnutí sa očakával súboj nášho Mariána Hossu a Jaromíra Jágra. Z tohto súboja vyšiel úspešne slovenský hokejista, jeden z najkomplexnejších hráčov sveta. V tretej minúte druhej tretiny strelil svoj 41. gól v sezóne, keď do brány umiestnil vyrazený puk po Kovalchukovej strele. Okrem toho, že Hossa zariadil týmto gólom Atlante predĺženie, zaznamenal aj asistenciu na víťazný gól, ktorý strelil v presilovej hre Alexei Zhitnik. Atlanta porazila Rangers 2:1 po predĺžení aj vďaka nášmu Hossovi. Dobrý výkon podal aj brankára Hedberg(kryl 38 striel), ktorý sa stal prvou hviezdou zápasu. Hossa bol vyhlásený za tretiu hviezdu a stal sa aj Slovákom dňa. V zápase odohral 22 minút a 44 sekúnd, a okrem dvoch bodov zaknihoval aj štyri strely a plusový bod.

Washington privítal doma pomerne silné Toronto. V zápase však dominoval domáci tím Capitals. Výborný výkon podal v bráne Olaf Kolzig, ktorý sa vrátil do akcie po pauze spôsobenej zranením. Kolzig pochytal 34 pokusov Maple Leafs. V zápase sa predstavil aj náš obranca Milan Jurčina, ktorý dostal v zápase tradične najviac času na ľade spomedzi hráčov Caps. V stretnutí odohral 24 minút a zaregistroval dve trestné minúty(nedovolené bránenie), jednu strelu, dva plusové body a jeden kanadský bod za asistenciu. Milan Jurčina prihrával na posledný gól zápasu, ktorý v presilovke strelil Fleischmann. Washington porazil Toronto pomerom 5:1.

Slovák dňa - Marián Hossa (Atlanta, 1+1)

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Milan Jurčina (WAS) 24:05 0 1 1 +2 1 2
Marián Hossa (ATL) 22:44 1 1 2 +1 4 0




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies