Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Slováci v NHL

Halák aj Budaj vychytali víťazstvá

V sobotných nočných zápasoch sa v akcii predstavili aj obaja slovenskí brankári. Po dlhšom čase dostal v bráne Habs priestor Jaroslav Halák, ktorý nenadviazal na jeho posledné nevydarené výsledky.

Švajčiar David Aebischer v poslednom zápase nepodal taký výkon, aký od neho vedenie očakávalo a tak sa v nočnom súboji proti Torontu do brány postavil náš Jaroslav Halák, ktorý chytal naposledy 8. marca. V stretnutí musel čeliť 39 strelám, z ktorých si cestu za jeho chrbát našli iba dve. Halák navyše vychytal víťazstvo cez nájazdy a zaslúžene bol vyhlásený za prvú hviezdu zápasu. Prekonať ho v normálnom hracom čase dokázali iba Wellwood a Kubina. Wellwoodov gól navyše padol v početnom oslabení Montrealu. V nájazdoch Haláka prekonal iba skúsený veterán Mats Sundin. Hráči Montrealu úspešne premenili dva nájazdy a tak sa Canadiens dočkali dôležitého víťazstva 2:1.

Phoenix privítal na domácom ľade Colorado. V bráne Avalanche stála jednotka tímu Peter Budaj. Na „Buddyho“ v zápase smerovalo 34 striel, z ktorých inkasoval tri góly. Prvý gól mu strelil v 19. minúte prvej tretiny Bill Thomas, pre ktorého to bol štvrtý presný zásah v sezóne. Budaj mal veľa práce najmä počas druhej tretiny. Vtedy na neho Coyotes vyslali 16 streleckých pokusov. Dva skončili za jeho chrbtom. Prekonali ho Doan a Roenick. V ďalšom priebehu stretnutia banskobystrický rodák už gól neinkasoval. Colorado vyhralo tretiu tretinu pomerom 3:0 a celkovo sa hráči Avs mohli tešiť z víťazstva 6:3. V stretnutí sa predstavil aj uzdravený útočník Marek Svatoš, ktorý odohral len niečo cez 8 minút a zaznamenal jeden plusový bod a jednu strelu. Peter Budaj zaknihoval ôsme víťazstvo z posledných deviatich zápasov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies