Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Slováci v NHL

Stümpel chce zostať na Floride

Útočník Jozef Stümpel mal tento rok pomalý začiatok. Od 31. októbra do 9. decembra zaznamenal iba 2 body. Teraz má na svojom konte už 50 bodov. V tejto sezóne mu končí zmluva a stane sa voľným hráčom. On by však rád zostal na Floride.

Jozef Stumpel„Mám rád chlapcov a všetko tu okolo. Dúfam, že diskusie dopadnú dobre a budem tu môcť ostať. Ak nie, život ide ďalej. Moja priorita je však zostať tu,“ povedal 34-ročný útočník, ktorý v aktuálnej sezóne zarobí 1,75 milióna USD a jeho budúcnosť s tímom Panthers je zatiaľ nejasná.

Generálny manažér a tréner Jacques Martin oceňuje Stümpelovu úlohu pri výchove Rostislava Olesza. Stümpel je však výhodný aj jeho všestrannosťou. Martin ho môže využiť v oslabeniach, presilovkách a na vhadzovaniach, kde má 50,9% úspešnosť.

„Môj štart do novej sezóny nebol dobrý. Potom som začal meniť útoky, čo ťa trochu vyvedie z tvojej hry. Teraz to opäť ide skutočne dobre,“ povedal Stümpel, ktorý zaregistroval v aktuálnej sezóne 19 gólov a 31 asistencií.

Od odchodu Gary Robertsa, ktorý bol 27. februára vymenený, si našiel slovenský útočník miesto na pravom krídle v útoku s Jokinenom a Oleszom. „Jeho najlepšia pozícia je center, ale je schopný hrať dobre aj na pravej strane, ak to potrebujeme. Je to veľmi hodnotný hráč,“ povedal Martin.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies