Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Slováci v NHL

Avs stratili bod, Svatošov gól k víťazstvu nepomohol

V piatkových nočných zápasoch sa do kanadského bodovania zapísali obaja slovenskí korčuliari, ktorý sa v akcii predstavili. V bráne Colorada stál Peter Budaj, ktorý nevychytal ďalšie víťazstvo.

Peter Budaj nemal v bráne Colorada v zápase proti Edmontonu toľko práce ako jeho náprotivok. Edmonton dokázal zastaviť hroznú sériu prehier na domácom ľade, keď sa o výhru najväčším zapríčinením postaral brankár Dwayne Roloson, ktorý pochytal 43 striel Colorada. Na Budaja smerovalo 22 streleckých pokusov, z ktorých si za jeho chrbát našli cestu tri. Zápas sa skončil v normálnej hracej dobe nerozhodne 3:3. Tretí gól Avalanche strelil útočník Marek Svatoš, pre ktorého to bol 15. gól v sezóne. Svatoš sa potom predstavil aj v samostatných nájazdoch. V nich úspešný nebol. Jediný nájazd premenil útočník štvrtej formácie Oilers Marty Reasoner a Edmonton sa tak dočkal po dlhej, veľmi dlhej dobe, dvoch bodov. Svatoš v zápase odohral iba necelých 9 minút a zaregistroval okrem gólu aj tri strelecké pokusy.

V zápase Anaheimu s Dallasom sa do kanadského bodovania zapísal aj útočník Stars Ladislav Nagy. Košický rodák zaznamenal za stavu 1:1 asistenciu pri góle Mike Modana. Anaheim v zápase dokázal vyrovnať a nakoniec sa mu podaril zvrat. Víťazný gól strelil v predĺžení Niedermayer. Náš Nagy v zápase odohral skoro 16 minút a okrem asistencie si na svoje konto pripísal aj jeden plusový bod a dve strely.

Slovák dňa - Marek Svatoš (Colorado, 1+0)

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Peter Budaj (COL) 19/22 - - - - - -
Marek Svatoš (COL) 08:49 1 0 0 0 3 0
Ladislav Nagy (DAL) 15:48 0 1 1 +1 2 0




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies