Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
«

Slováci v NHL

Senators sú vo finále Stanley Cupu

Kanadský klub Ottawa Senators sa dostal do finále tohtoročného play-off. Slovensko tak bude mať vo finále zastúpenie minimálne v osobe obrancu Andreja Meszároša.

Buffalo - Ottawa 2:3 PP (konečný stav série: 1-4)
Andrej MeszarosBuffalo ušlo hrobárovi z lopaty v zápase číslo štyri. Ottawa však mala stále mečbal, ktorým mohla spečatiť postup do finále Stanley Cupu už v dnešnom večernom zápase na domácom ľade Buffala. V prvej tretine sa začalo opatrne. Domáci fanúšikovia hnali dopredu svoj tím, no Ottawa hrala veľmi dobre. Snaha Buffala sa nedala uprieť, no priebeh prvej tretiny bol vyrovnaný. Aj v tej druhej bola hra oboch mužstiev pomerne vyvážená, no na góly vyhrali hostia z hlavného mesta Kanady. Buffalo otvorilo stav zápasu zásluhou Jochena Hechta v 25. minúte. Dany Heatley vyrovnal v 36. minúte a do konca tretiny stihol otočiť skóre v prospech Senators Jason Spezza. Buffalo začalo tretiu tretinu aktívne so snahou vyrovnať. Domáci fanúšikovia sa vyrovnávajúceho gólu dočkali. V 51. minúte ho strelil počas presilovky Maxim Afinogenov. Sabres pokračovali v aktívnej hre, no do konca normálnej hracej doby víťazný gól nestrelil. Rovnako sa to nepošťastilo ani hráčom Senators a tak zápas pokračoval predĺžením. V ňom padol rozhodujúci gól. Domáci fanúšikovia sa však tešiť určite nemohli, pretože gól strelil kapitán Ottawy Daniel Alfredsson, ktorý rozhodol o postupe Senators do finále Stanley Cupu. Asistenciu na víťaznom góle si pripísal aj Slovák Andrej Meszároš, ktorý v zápase odohral 23 minút a 7 sekúnd.

Hviezdy zápasu: D. Alfredsson, J. Spezza, M. Afinogenov




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies