Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Predaj Pittsburghu Penguins sa blíži do ďalšej fázy

O predaji Pittsburghu Penguins sa už nejakú dobu hovorí a teraz by mal celý proces dosiahnuť ďalšiu fázu. Len mesiac po tom, čo majitelia tímu prezradili, že zvažujú svoje strategické možnosti, sú teraz pripravení vypočuť si ponuky záujemcov.

Súčasní majitelia Mario Lemieux a Ron Burkle by do budúceho týždňa mali mať na stole ponuku od jednej skupiny investorov. Informoval o tom denník Pittsburgh Business Times, ktorý neidentifikoval záujemcov ani veľkosť ich ponuky. Mohla by sa však pohybovať medzi 700 až 850 miliónmi dolárov.

Minulý rok magazín Forbes ocenil organizáciu Penguins na 565 miliónov amerických dolárov, no mnohí veria, že tá suma je príliš nízka. Navyše, tím je na rozdiel od iných tímov, ktoré sú dostupné na predaj, finančne stabilný.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies