Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

O’Reilly bol zatknutý, Varone sa vyhol arbitráži

Pondelok priniesol dve správy z Buffala. Jedna bola pozitívna, druhá negatívna. Ktorou začať? Tá dobrá je, že sa útočník Philip Varone dohodol na novej zmluve a nepôjde na arbitráž. Na druhú stranu, center Ryan O’Reilly sa dostal do pozornosti po tom, čo ho zatkla polícia.

Varone v pondelok podpísal so Sabres jednoročnú dvojcestnú zmluvu po tom, čo v ostatnej sezóne odohral 28 zápasov NHL so ziskom troch gólov, dvoch asistencií a desiatich trestných minút. Väčšinu sezóny strávil v AHL, kde bol najproduktívnejším hráčom Rochestru Americans.

Viac pozornosti sa pochopiteľne venuje O’Reillymu, ktorý sa stal súčasťou Buffala 26. júna. Vtedy ho vymenilo Colorado Avalanche, ktoré sa s ním nevedelo dohodnúť na ďalšej spolupráci. Sabres s ním novú zmluvu podpísali už 3. júla.

Teraz však denník Buffalo News informoval, že 24-ročný center narazil so svojím autom do predajne Tim Hortons v ontárijskom Lucane. Stalo sa tak 9. júla o štvrtej hodine ráno. Z miesta nehody ušiel, auto opustil niekoľko kilometrov ďalej a následne bol zatknutý políciou, keď spolu so spolujazdcom kráčal po ulici. Okrem toho jazdil pod vplyvom alkoholu.

„Sme si vedomí správ o incidente, ktorý minulý týždeň zahŕňal Ryana O’Reillyho. Momentálne sme v procese zhromažďovania informácií a nebudeme sa k tomu viac vyjadrovať, pokiaľ sa neporozprávame so všetkými zahrnutými stranami,“ vyhlásil Tim Murray, generálny manažér Buffala.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies