Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Kesler podpísal s Ducks novú šesťročnú zmluvu

Útočník Ryan Kesler podpísal nový šesťročný kontrakt s Anaheimom Ducks, ktorý ho udrží v Kalifornii do konca sezóny 2021/22. Finančné podmienky neboli oficiálne zverejnené, ale denník OC Register tvrdí, že hráč zarobí 42,25 milióna amerických dolárov.


Kesler, ktorému nová zmluva vynesie priemerne 6,875 milióna amerických dolárov, vstúpi do posledného roka svojej aktuálneho kontraktu. V Anaheime je spokojný a verí, že klub má všetko potrebné na to, aby mohol vyhrať Stanley Cup.

„Táto šatňa má tie najvyššie štandardy. Naše mužstvo nie je spokojné, pokým nezíska Stanley Cup. Myslím si, že nebude uspokojené ani vtedy, ak pohár získame. Budeme chcieť pridať ďalší. Máme na to, aby sme to dokázali. Tento rok nám chýbal jeden zápas k finále. Tá skúsenosť nám pomôže v budúcej sezóne," povedal Kesler.

Tridsaťročný Američan zaznamenal 20 gólov a 47 bodov v 81 zápasoch, ktoré odohral v základnej časti uplynulej sezóny. V 16 dueloch play-off pridal sedem gólov a šesť asistencií. Bola to jeho prvá sezóna v drese Ducks po tom, čo desať rokov strávil vo Vancouveri.

Kanadský klub Keslera draftoval v roku 2003 z celkového 23. miesta. Rodák z Michiganu odvtedy odohral v Národnej hokejovej lige 736 zápasov, v ktorých nazbieral 440 bodov za 202 gólov a 238 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies