Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Johnny Oduya napokon posilní Dallas Stars

Chicago bolo mimo hry a nakoniec boj o služby Johnnyho Oduyu prehrali aj tímy ako Buffalo Sabres či Columbus Blue Jackets. Švédsky obranca totiž napokon posilní tím Dallas Stars.


Texasky klub v stredu oznámil, že sa s neobmedzeným voľným hráčom dohodol na dvojročnom kontrakte. Americká televízia ESPN dodala, že ročná hodnota zmluvy je 3,75 milióna amerických dolárov.

Oduya je tretím niekdajším hráčom Blackhawks, ktorý počas tohto leta posilnil Stars. Predtým klub získal brankára Anttiho Niemiho a útočníka Patricka Sharpa. Boli to kroky, ktoré by mali tímu pomôcť dosať sa na vrchol.

„Musíme sa začať posúvať hore. Jamie Benn práve získal Trofej Arta Rossa a Tyler Seguin oslávil 23 rokov. Cody Eakin zažil úspech na svetovom šampionáte a Jason Spezza tam bol najlepším útočníkom. Sme len na začiatku," nechal sa počuť generálny manažér Jim Nill.

„Vedeli sme, že potrebujeme získať ešte jedného skúseného hráča a Johnny bol jednotkou na našom zozname. Je pre nás dôležitým dielcom skladačky. Páči sa mi na ňom spôsob jeho života. Robí správne veci. Pripravuje sa správne. Je to maniak do cvičenia. Viem, že bude mať veľký vplyv na našich mladých hráčov. "

Tridsaťročný Švéd odohral pri ceste Chicaga za Stanley Cupom 23 zápasov, v ktorých zaznamenal päť bodov. V priemere odohral 24 minút a 45 sekúnd na zápas. V základnej časti zaregistroval desať bodov, aby svoje kariérne konto rozšíril na 31 gólov a 152 bodov v 664 dueloch.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies