Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Slováci v NHL

V noci bodoval Gáborík, Sekera sa pobil

V nočných prípravných zápasoch sa poradilo bodovať Mariánovi Gáboríkovi, ktorý sa presadil strelecky a zaregistroval aj jednu asistenciu. Sekera sa stihol pobiť.

Chicago – Minnesota 4:5 PP (0:0, 0:2, 4:2, 0:1)
Chicago privítalo na domácom ľade Minnesotu a vôbec sa nechovalo ako dobrý hostiteľ. V zápase dominovalo a bolo aktívnejším tímom. Veľa dobrých zákrokov predviedol brankár Wild Niklas Backstrom, ktorý zlikvidoval 37 striel súpera. Minnesota však dokázal zápas vyhrať pomerom 5:4 po predĺžení. Dva body si pripísal na svoje konto aj Marián Gáborík, ktorý nastúpil v drese Wild ako jediný Slovák. Gáborík otvoril skóre zápasu a zapísal si aj prihrávku na jeden gól. O rozhodnutie sa postaral 6 sekúnd pred koncom predĺženia Mikko Koivu.

NY Rangers – New Jersey 4:3 (2:0, 2:2, 0:1)
Rangers privítali na domácom ľade New Jersey. Zápas bol vyrovnaný a o víťazovi rozhodol jeden jediný gól. Ten víťazný si na svoje konto pripísal Martin Straka, aj vďaka ktorého gólu Rangers vyhrali zápas pomerom 4:3.

Buffalo – Columbus 1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
Buffalo podľahlo hladko Columbusu pomerom 1:4. Víťazný gól stretnutia zaregistroval Gilbert Brule. Jediný presný zásah Sabres strelil MacArthur. V zápase sa predstavili aj dvaja slovenskí hokejisti Sabres - obranca Andrej Sekera sa v zápase pobil a útočník Marek Zagrapan, ktorý odohral skoro 12 minút, zaregistroval dva strelecké pokusy.

Článok pokračuje pod reklamou

Carolina – Nashville 3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Prvý gól v zápase medzi Carolinou a Nashvillom strelil v 26. minúte Casey Borer. Hurricanes nedovolili Predators v stretnutí streliť gól a tak sa Borerov gól stal aj víťazným. Okrem neho sa však v ďalšom priebehu strelecky presadili ešte Whitney a Walker. Čisté konto udržal Cam Ward, ktorý odchytal celé stretnutie a čelil 18 strelám súpera.

Montreal – NY Islanders 3:2 PP (1:0, 1:1, 0:1, 1:0)
Montreal nastúpil doma proti NY Islanders. V bráne stal mladý Carey Price, ktorý odchytal celý zápas. V stretnutí čelil 26 strelám, z ktorých chytil 24. Po zápase sa mohol spolu so spoluhráčmi tešiť z víťazstva 3:2 po predĺžení. Rozhodujúci gól strelil D’Agostini, ktorému sa v zápase podarilo aj otvoriť skóre. Po zápase bol vyhlásený za prvú hviezdu.

Detroit – Pittsbugh 1:0 PP (0:0, 0:0, 0:0, 1:0)
Gólovo chudobný zápas mohli ľudia vidieť v Detroite. Prvý a jediný gól zápasu prišiel až v predĺžení a strelil ho veterán medzi veteránmi Chris Chelios. Tomáš Kopecký kvôli problémom so slabinami opäť nehral.

San Jose – Anaheim 3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
San Jose si v kalifornskom derby poradilo s obhájcom titulu Anaheimom pomerom 3:1. Víťazný gól strelil za stavu 1:1 Devin Setocuchi, ktorému sa to podarilo počas presilovky v strede zápasu. Dva góly v stretnutí strelil Joe Pavelski, ktorý sa stal aj prvou hviezdou duelu.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Nazbieral 116 bodov: Útok so mnou a Slafkovským by mohol byť veľmi nebezpečný! Déjà vu? Zrazu je tu veľká dráma. Tréner vyzval Pastrňáka k zlepšeniuV AHL začala ďalšia séria. Farma Tampy vyrovnala stav tej svojej Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies