Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Schneider by sa mohol ešte vrátiť, Eliáš a Cammalleri asi nie

Brankár Cory Schneider by sa ešte v tomto ročníku mohol ukázať v akcii. U útočníkov Mika Cammalleriho a Patrika Eliáša to však také optimistické nie je. V sobotu o tom informoval tréner New Jersey John Hynes.

Schneider si 4. marca natiahol postranné väzivo v kolene a odvtedy vynechal už sedem zápasov. Hynes však verí, že v niektorých zo zvyšných 11 dueloch základnej časti ešte nastúpi.

Cammalleri odohral od konca decembra len štyri zápasy pre zranenie ruky. Pred 19. januárom vynechal tri týždne, ale pred Zápasom hviezd si zranenie obnovil a nevyzerá to tak, že by sa mal zotaviť skôr ako po sezóne.

Eláš odohral v tomto ročníku iba 13 zápasov. Úvod sezóny vynechal pre zranenie kolena, ale 25. novembra sa vrátil do akcie. V nej sme ho nevideli od 19. decembra, pričom začiatkom januára absolvoval artroskopickú operáciu natrhnutého menisku.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies