Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Jamie Benn podpísal nový lukratívny kontrakt so Stars

Cieľ Dallasu je splnený a už rok pred koncom aktuálnej zmluvy podpísal kapitán Jamie Benn nový kontrakt. A to vskutku veľký. Platiť bude osem rokov až do konca sezóny 2024/25, pričom hráčovi ročne vynesie 9,5 milióna amerických dolárov. Spolu je to 76 miliónov.

Benn

Benn spečatil novú zmluvu len deň po operácii brušného svalstva a vďaka tomu môže v týchto dňoch pociťovať aj šťastie. Z Dallasu totiž odísť nechcel.

„Stars sú jedinou organizáciou, ktorú poznám a Dallas je pre mňa domovom,“ vyhlásil hviezdny útočník pre AP. „Majitelia a generálny manažér mi dali jasne najavo, že chcú vyhrávať tým správnym spôsobom. Som šťastný, že som sa mohol tomuto procesu zaviazať na ďalších osem rokov. So spoluhráčmi oceňujeme aj vášeň a odhodlanie, ktorými sa prezentujú fanúšikovia Stars. Tešíme sa už na štart novej sezóny.“

Článok pokračuje pod reklamou

Dvadsaťšesťročný Kanaďan si vytvoril v minulej sezóne osobné maximá so 41 gólmi a 89 bodmi. V 13 zápasoch play-off pridal päť gólov a desať asistencií. Dokopy už odohral za Stars 508 zápasov, v ktorých strelil 192 gólov a pridal 256 asistencií. V roku 2015 získal Trofej Arta Rossa.

„Jamie sa vyvinul v jedného z najkomplexnejších hráčov NHL a jeho schopnosť viesť náš tím je skutočne výnimočná. Na hru vplýva veľkým množstvom spôsobov a tento podpis bol pre smerovanie našej organizácie extrémne dôležitý. Je naším lídrom a každý deň robí tie správne veci,“ vyhlásil generálny manažér Jim Nill.

Benn bude spolu s Jevgenijom Malkinom piatym najlepšie zarábajúcim hokejistom NHL. Zaostáva len za Patrickom Kaneom, Jonathanom Toewsom (obaja 10,5 mil. USD), Anžem Kopitarom (10 mil. USD) a Alexom Ovečkinom (9,538 mil. USD).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies