Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Vráti sa Taylor Hall do Edmontonu ako voľný hráč?

Tím Edmonton Oilers sa postaral o jednu z najväčších letných výmen, keď poslal Taylora Halla do New Jersey za obrancu Adama Larssona. Je však možné, že by sa ešte cesty kanadského útočníka a tímu z jeho rodnej Alberty stretli?

Hall má štyri roky zostávajúce v jeho aktuálnom kontrakte a následne sa bude môcť stať neobmedzeným voľným hráčom. Jason Gregor z TSN 1260 sa ho opýtal, či by sa v roku 2020 mohol rozhodnúť pre návrat. Aká bola odpoveď?

„Nie, nemyslím si. Momentálne sa plne koncentrujem na New Jersey a na štyri roky, ktoré tam strávim. Nemyslím si však, že by som sa vrátil späť,“ povedal dvadsaťštyriročný hokejista.

„Myslím si, že som tam zažil dobré časy a nič neľutujem. Teraz sa koncentrujem na to, čo môžem urobiť v Jersey. Je to ďaleko, ale nemyslím si. Možno sa niečo stane a ja zmením názor, ale ja už som si tam svoje odbil a je čas pohnúť sa ďalej.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies