Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Devils sa s novým kontraktom pre Eliáša neponáhľajú

Jozef Struhár  
14.09.2016

Tím New Jersey Devils si nestanovil termín, do ktorého by chcel podpísať zmluvu s útočníkom Patrikom Eliášom, ktorý je momentálne neobmedzeným voľným hráčom.

Eliáš má už 40 rokov a pre zranenie pravého kolena odohral v minulej sezóne len 16 zápasov. V máji absolvoval operáciu, z ktorej sa má zotavovať štyri až šesť mesiacov. Napriek tomu by chcel ešte v NHL hrať a najradšej v drese jediného klubu, za ktorý hral.

Generálny manažér Devils Ray Shero povedal, že sa so zmluvou nikam neponáhľa a prvoradé je, aby sa český veterán zotavil z operácie a aby bolo známe, ako bude koleno reagovať na záťaž na ľade. Takisto je dôležité nájsť miesto v zostave, keďže tím do útoku získal Taylora Halla, Beaua Bennetta či Vernona Fiddlera.

„Bude individuálne korčuľovať a uvidíme, na čom je. My ani on sme ešte neurobili žiadne rozhodnutie. V tomto bode ešte ani on sám nevie, kedy bude môcť na koleno zatlačiť. Keď tak bude môcť urobiť, ako bude koleno reagovať? V tom bode už zrejme budeme vedieť, na čom sme. Nechávame si myseľ otvorenú,“ povedal Shero pre North Jersey.

.„Najhoršie pri boľavom kolene je príliš naň tlačiť. Patrik svoje telo pozná veľmi dobre. Je vo skvelej forme, vyzerá dobre. Rozprávame sa s ním o kolene a možno sa k nám v určitom bode pripojí na tréningu, kde uvidíme, ako to pôjde. Nemáme však stanovený žiaden termín. Len s ním udržujeme kontakt a monitorujeme, ako sa cíti.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies