Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Columbusu sa zranil náhradný brankár

Fínsky brankár Joonas Korpisalo nebude tímu Columbus Blue Jackets k dispozícii približne mesiac pre zranenie, ktoré utrpel v utorkovom prípravnom zápase proti Nashville Predators.

Generálny manažér Jarmo Kekäläinen povedal denníku Columbus Dispatch, že Korpisalo si pri výhre 3:2 poranil slabiny. Odchytal len druhú polovicu duelu, no po ňom pociťoval väčšie bolesti, a tak podstúpil vyšetrenie magnetickou rezonanciou.

Dvadsaťdvaročný rodák z Pori v minulej sezóne dobre zastúpil brankársku jednotku tímu Sergeja Bobrovského pri rovnakom zranení. Zaznamenal bilanciu 16-11-4 s úspešnosťou zákrokov 92 %.

Tímu z Ohia nemusí veľmi prekážať Korpisalovo zranenie, pretože má dostatok kvalitných náhradníkov v maskách. Pripravení sú Curtis McElhinney a Anton Forsberg, ktorému sa v príprave zatiaľ najviac darilo. Sezónu však začne v AHL.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies