Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Hall sa pripojil k spoluhráčom skôr ako sa čakalo

Ľavý krídelník Taylor Hall sa v pondelok pripojil k spoluhráčom z tímu New Jersey Devils a trénoval po prvýkrát od operácie ľavého kolena, ktorej cieľom bolo zaceliť poškodený meniskus.

Hall prezradil, že zranenie utrpel počas tréningu, ktorý sa konal 14. novembra pred zápasom proti texaskemu tímu Dallas Stars.

„Zranil som sa bez kontaktu, keď som vytočil nohu. Nie som si istý, či som predtým náhodou nemal v menisku malé natrhnutie. Zdravotnícky tím však bol skvelý. Chirurgovia boli úžasní. Myslím si, že preto som sa zotavil tak skoro,“ poznamenal pre klubovú stránku.

Hall mal pôvodne pauzovať tri až štyri týždne, no individuálne korčuľoval už deväť dní po operácii a do tréningu sa vrátil po necelých dvoch týždňoch.

„Nemyslím si, že tlačím na pílu. Nesnažím sa o to, aby som hral skôr ako by som mal. Bol som schopný sa zotaviť rýchlo a pracoval som tvrdo, aby som sa dostal do tejto pozície a vrátil sa čo najskôr to bolo možné,“ poznamenal hráč, ktorý v momente zranenia viedol Devils s piatimi gólmi a 12 bodmi.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies